Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Trihologinja iskreno o tem, da sta POTREBNA DVA ŠAMPONA, v kolikor želite dolge lase!

Trihologinja iskreno o tem, da sta POTREBNA DVA ŠAMPONA, v kolikor želite dolge lase!

Pomladni paket 2024 za zdrave in dolge lase! Enega od dveh potrebnih šamponov vam podarimo mi.

436373422 932138712250608 5180987484171225765 n 1

Začetek pomladi prinaša ne samo prebujanje narave, ampak tudi željo po prenovi in svežini v našem vsakdanu. In kaj je boljši način za to, kot začeti pri koreninah – dobesedno! Če ste se ob prvih pomladnih sončnih žarkih zalotili z mislijo na gostejše, daljše lase ali pa razmišljate, kako svoje že dolge pramene ohraniti v vrhunski formi, ste na pravem mestu.

🌱 Pomlad: Sezona rasti in obnove 🌱

Letošnjo pomlad je čas, da vašim lasem podarite tisto dodatno pozornost, ki si jo zaslužijo. Več kot kadarkoli je pomembno razumeti, da so lasje najbolj dovzetni za pozitivne spremembe prav zdaj, ko se narava prebuja k novemu življenju.

Zato vas vabimo, da se nam pridružite v osveščanju o pomembnosti uporabe dveh šamponov. Morda se sliši kot modna muha, a za tem nasvetom stoji trdna znanstvena podlaga.

🌼 Dvojno je bolje: Razkritje skrivnosti zdravih dolgih Las 🌼

AIT trihologinja in guru za nego las, Klaudija Piskar iz blagovne znamke LITERAM, razkriva zakaj dvojček šamponov ni le trend, ampak nujnost za vse, ki si želijo močnih, sijočih las:

“Lasišče in lasje niso enakomerno obremenjeni skozi celotno dolžino. Medtem ko so korenine pogosto mastne in manj poškodovane, se dolžina in konice soočajo s škodljivimi učinki barvanja, toplotnega oblikovanja in vsakodnevne obrabe. Različne potrebe zahtevajo različne pristope: šampon za lasišče, ki uravnava in neguje, ter šampon za dolžino, ki obnavlja in krepi.”

🌞 Pomladni promo paket 2024: Vse, kar potrebujete za zdrave in dolge lase 🌞

Da bi vam pomagali pri prehodu na to prelomno prakso, smo pripravili Pomladni Promo Paket 2024 za Dolge Lase, ki vključuje:

  • Lite Oil Control Šampon za Lasišče (GRATIS): Ustvari idealne pogoje za zdravo rast las z uravnavanjem sebuma in podporo mikrobioti lasišča.
  • Lite Herbal Šampon za Dolžino: Nudi globinsko hidracijo in obnavlja poškodbe s pomočjo keratina, za lase polne življenja.
  • Lite Keracare Rebuilder Nega Po Šamponiranju brez Izpiranja: Zaščiti, vlaži in olajša razčesavanje brez oteževanja, obnavlja lase s keratinom.

💫 Ne zamudite te izjemne priložnosti za preobrazbo vaših las v to pomlad. Vzemite vajeti v svoje roke in si zagotovite paket, ki bo vašim lasem vrnil izgubljeno moč in sijaj.

Cena: 64,00 € | Dostava: Brezplačna nad 50 € | Plačilo: Gotovina, Po Povzetju, Kreditna Kartica

Ne zamudite te ugodne ponudbe, ki traja samo v aprilu 2024! SVOJ PAKET NAROČITE TUKAJ!

Dogovorite se za brezplačen posvet