Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITE EYELASH SERUM
Loading...

LITE EYELASH SERUM

Količina: 3,2 ml

LITE EYELASH SERUM pomaga k daljšim, polnejšim in močnejšim trepalnicam. Aktivna učinkovina biotinil-GHK peptil s komplementarno učinkovino panthenol spodbuja pomlajevanja mešičkov trepalnic. Rast trepalnic je hitrejša, zmanjša se izpadanje in lomljenje trepalnic.

52,00 

Aqua, Bifida Ferment Lysate, Glycerin, Panthenol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Polyvinylpyrrolidone, Biotinoyl Tripeptide-1, Acetic Acid, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Opis

LITE EYELASH SERUM pomaga k daljšim, polnejšim in močnejšim trepalnicam. Aktivna učinkovina biotinil-GHK peptil s komplementarno učinkovino panthenol spodbuja pomlajevanja mešičkov trepalnic. Rast trepalnic je hitrejša, zmanjša se izpadanje in lomljenje trepalnic. S pomočjo LITE EYELASH SERUMA pridobimo videz gostejših, daljših in polnejših trepalnic.

UPORABA

Zaprite oko in s pomočjo čopiča nanesite tanek sloj seruma na rob zgornje veke ob koren trepalnic in sicer v smeri od notranjega do zunanjega kotička očesa. Prvi mesec nanašajte SERUM LITE EYELASH na trepalnice dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Ko postanejo trepalnice vidne oziroma odebeljene, nanašajte serum enkrat dnevno. Pogostejša uporaba bo okrepila rast trepalnic. Pri nanosu LITE EYELASH SERUMA je pomembno, da se izognete direktnemu kontaktu z očesom. Pazite, da odvečna tekočina LITE EYELASH SERUMA ne pride v oko, če pa bi vseeno prišla v stik z očmi, takoj izperite oči z vodo. Če se pojavi rdečica ali draženje takoj prenehajte z uporabo seruma.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET