info@literam.net    +386 41 633 697    +386 31 773 319
 
HITRA DOSTAVA
VARNO SPLETNO PLAČILO
BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 50 €

LITE EYELASH SERUM

3,2 ml

50

LITE EYELASH SERUM pomaga k daljšim, polnejšim in močnejšim trepalnicam. Aktivna učinkovina biotinil-GHK peptil s komplementarno učinkovino panthenol spodbuja pomlajevanja mešičkov trepalnic. Rast trepalnic je hitrejša, zmanjša se izpadanje in lomljenje trepalnic.

Sestavine
Kategorija:

Opis

LITE EYELASH SERUM pomaga k daljšim, polnejšim in močnejšim trepalnicam. Aktivna učinkovina biotinil-GHK peptil s komplementarno učinkovino panthenol spodbuja pomlajevanja mešičkov trepalnic. Rast trepalnic je hitrejša, zmanjša se izpadanje in lomljenje trepalnic. S pomočjo LITE EYELASH SERUMA pridobimo videz gostejših, daljših in polnejših trepalnic.

UPORABA

Zaprite oko in s pomočjo čopiča nanesite tanek sloj seruma na rob zgornje veke ob koren trepalnic in sicer v smeri od notranjega do zunanjega kotička očesa. Prvi mesec nanašajte SERUM LITE EYELASH na trepalnice dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Ko postanejo trepalnice vidne oziroma odebeljene, nanašajte serum enkrat dnevno. Pogostejša uporaba bo okrepila rast trepalnic. Pri nanosu LITE EYELASH SERUMA je pomembno, da se izognete direktnemu kontaktu z očesom. Pazite, da odvečna tekočina LITE EYELASH SERUMA ne pride v oko, če pa bi vseeno prišla v stik z očmi, takoj izperite oči z vodo. Če se pojavi rdečica ali draženje takoj prenehajte z uporabo seruma.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se