Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM DUO ZA RAST LAS ( suho lasišče + suh ali tanek las )
Loading...

LITERAM DUO ZA RAST LAS ( suho lasišče + suh ali tanek las )

Količina: 200ml, 200ml

Izdelka sta namenjena vsem, ki bi želeli pospešiti rast las pri predpostavki, da so tako vaši lasje kot tudi lasišče suhi. Izdelka sta formulirana tako, da lase že pri korenini pripravita na rast las ter zaščitita dolžino las vse do konic.

64,00 

LITE HERBAL SHAMPOO

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Perfume, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene, Coumarin

LITE KERACARE REBUILDER

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

Opis

DUO LITERAM Lite Herbal Shampoo + Rebuilder Lite Keracare sta še posebej zasnovana za vse, ki si želite pospešiti rast las in lase zgostiti. 

Lite Herbal Shampoo je tisti šampon, ki bo na vaših laseh s pomočjo keratina popravil poškodbe, ki so nastale na površini las ( kutikule). Šampon vsebuje dodatke sivke lavendule in ekstrakt rožmarina ter tako vzpostavlja ravnovesje na lasišču in krepi rast las že pri korenu. Ne vsebuje agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.

Rebuilder Lite Keracare bo zaščitil celotno strukturo las vse do konic in v laseh vzdrževal vlažnost. Je popoln nadomestek balzamov in mask za lase in bo na vaše lase deloval kot REBUILDER. Z derivati keratina bo obnovil poškodbe na laseh ter omogočil lažje razčesavanje las.

 

KAKO UPORABITI PROIZVODE ZA NAJBOLJŠI REZULTAT?

  1. Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno iz stekleničke) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate v lasišče.  Nato s prsti šampon prenesete na dolžino las vse do konic. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Šampon pustite delovati vsaj 5 minut in sperete. Lite Herbal šampon je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 15 minut), zato, da sestavine v izdelku vstopijo v lase in pričnejo s postopkom “obnavljanja las” ter čiščenja las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.
  2. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo. Na celotno dolžino nanesete izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpirate ampak ga dobro včešete v lase, jih posušite oziroma oblikujete v pričesko.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET

Untitled design 9