Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM TRIO – MASTNO LASIŠČE IN MASTNA DOLŽINA LAS
Loading...

LITERAM TRIO – MASTNO LASIŠČE IN MASTNA DOLŽINA LAS

Količina: 150ml, 150ml, 200ml

Izdelki so v tej skrbno pripravljeni kombinaciji namenjeni primerom, ki se soočate z mastnim lasiščem in mastno dolžino las!

88,50 

LITE VITAL SHAMPOO V PENI

Ingredients: Aqua, Propane-Butane, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Propylene Glycol, Ammonia, Sodium linseedate, Peg-40 Hydrogenated Castrol Oil, Sodium cocoate, Butyl ester of PVM/MA Copolymer, Sodium Sunflowerate, Sodium hydroxide, Perfume, Ceteareth-25, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, D-Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol

LITE KERACARE

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

LITE STYLING EXTRA STRONG PENA

Aqua, Propane-Butane, PVM/MA Copolymer, Ceteareth-25, Quaternium-80, Parfum, Ammonia,  Benzalkonium Chloride, Citral, Linalool, d-Limonene, Citral, Geraniol, Eugenol

Opis

Izdelki so v tej edinstveni TRIO kombinaciji namenjeni primerom, ki imajo tako  lasišče kot tudi dolžino las mastno. 

Lite Vital Shampoo foam je edinstveno formuliran šampon v peni, ki je namenjen mastnemu lasišču. Narejen je na osnovi mila, zato blagodejno vpliva na lasišče ter poživljajoče in krepilno vpliva na rast las.

Rebuilder Lite Keracare bo zaščitil celotno strukturo las vse do konic in v laseh vzdrževal vlažnost. Je popoln nadomestek balzamov in mask za lase in bo na vaše lase deloval kot REBUILDER. Z derivati keratina bo obnovil poškodbe na laseh ter omogočil lažje razčesavanje las.

Lite Styling – exstra strong foam smo v paket dodali za popoln styling in končni izgled pričeske, saj so vaši lasje zaradi prisotne maščobe po dolžini obteženi in jih takšne nemogoče oblikovati v obstojno pričesko. Kljub uporabi pene bodo lasje ostali čisti. Lahko jo uporabljate tudi kot suhi šampon.

 

KAKO UPORABITI PROIZVODE ZA NAJBOLJŠI REZULTAT?

  1. Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon Lite Vital Shampoo foam nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno iz stekleničke) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate v lasišče.  Nato šampon prenesete s prsti po dolžini las vse do konic. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Šampon pustite delovati vsaj 5 minut in sperete. Šampone iz linije LITERAM je namreč potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 10 minut), zato, da sestavine v izdelku vstopijo v lase in pričnejo s postopkom “obnavljanja las” ter čiščenja las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo.
  2. Po umivanju las na celotno dolžino nanesete izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpirate ampak ga dobro včešete v lase.
  3. Po nanosu rebuilderja na lasišče nanesete še tretji izdelek iz paketa, Lite Styling – exstra strong peno in jo razčešete s pomočjo glavnika ali krtače po dolžini las. Nato lase posušite oziroma oblikujete v poljubno pričesko.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET