Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM TRIO – MASTNO LASIŠČE IN POŠKODOVANI LASJE
Loading...

LITERAM TRIO – MASTNO LASIŠČE IN POŠKODOVANI LASJE

Količina: 200 ml, 200 ml, 100 ml

Izdelki so v tej skrbno pripravljeni kombinaciji namenjeni primerom, ki se soočate z mastnim lasiščem, dolžina las pa je poškodovana. 

93,00 

LITE OIL CONTROL

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Perfume,
Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene

LITE KERACARE

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

LITE KERATIPS REPAIR

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone,
Benzalkonium Chloride, Coumarin,Citral,Limonene, Linalool, Geraniol, Eugenol

Opis

Paket je zasnovan za vse, ki imate mastne in poškodovane lase. Šampon Lite Oil Control je tisti, ki bo normaliziral stanje lasišča in ga umiril oziroma uravnal izločanje maščobe, zahvaljujoč negovalnim sestavinam. Drugi izdelek v paketu, rebuilder Lite Keracare, pa je  POPOLN NADOMESTEK BALZAMOV IN MASK ZA LASE in vsebuje visoko koncentriran hidroliziran keratin za bolj mehak in gladek otip las. Tretji izdelek v paketu, Lite Keratips repair pa zapolni najbolj zahtevne poškodbe na laseh, popravi razcepljene in grobe konice. Po naravi mehkejše, tanjše in poškodovane lase učinkovito učvrsti po celi dolžini. Lasje zrastejo do večje dolžine, pričeska je polnejša in obstojnejša.

PRIPOROČENA UPORABA:

  1. Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno iz stekleničke) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate v lasišče. Nato s prsti šampon prenesete na dolžino las. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Vse naše šampone ( LITE šampone) je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 10 minut, priporočljivo tudi do 15 minut), zato, da aktivne snovi v šamponu  le te dobro očistijo.  LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.
  2. Šampon nato dobro sperete iz las, lase ožamete in odvečno vodo popivnate z brisačo ter po celotni dolžini las nanesete drugi izdelek v paketu, to je rebuilder Lite Keracare. Izdelek nanašajte od lasišča proti konicam in ga dobro včešite v lase in ne izpirajte iz las.
  3. Ker so vaši lasje izdatno poškodovani, na dolžino las nanesite še manjše količine izdelka Lite Keratips repair od in ga včešite. Lase poljubno posušite in oblikujte.