Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM QUATRO ZA SUHE LASE ( V CELOTI SUHI LASJE )
Loading...

LITERAM QUATRO ZA SUHE LASE ( V CELOTI SUHI LASJE )

Količina: 200ml, 200ml, 150ml, 150ml

Izdelki v paketu so posebej formulirani in v paket izbrani za vse tiste, ki se v celoti soočate s problemom suhih las. Od korena do konic.

131,50 

Opis

Izdelki v tem QUATRO paketu so izbrani za vse, ki imate v celoti suhe lase. Popoln paket bo edinstvena hrana za vaše suhe lase.

Lite Herbal Shampoo bo po dolžini las popravil poškodbe s pomočjo keratina in povrnil lasem vlago.

Rebuilder Lite Keracare bo zaščitil celotno strukturo las vse do konic in v laseh vzdrževal vlažnost. Je popoln nadomestek balzamov in mask za lase in bo na vaše lase deloval kot REBUILDER. Z derivati keratina bo obnovil poškodbe na laseh ter omogočil lažje razčesavanje las.

Lite Keratin Foam je edinstvena terapevtska pena, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen. Hitro zapolni tudi večje poškodbe las.

Lite Styling – exstra strong foam smo v paket dodali za popoln styling in končni izgled pričeske, saj so vaši lasje suhi in neubogljivi. Kljub uporabi pene bodo lasje ostali čisti. Lahko jo uporabljate tudi kot suhi šampon.

KAKO UPORABITI PROIZVODE ZA NAJBOLJŠI REZULTAT?

  • Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča.
  • Šampon Lite Herbal nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate v lasišče. Nato šampon prenesete s prsti po dolžini las vse do konic. Paziti je potrebno, da ne prepletete las.
  • Šampon pustite delovati vsaj 5 minut in sperete. Šampone iz linije LITERAM je namreč potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 10 minut), zato, da sestavine v izdelku vstopijo v lase in pričnejo s postopkom “obnavljanja las” ter čiščenja las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.
  • Lase nato ožamete in popivnate z brisačo. Po umivanju las na celotno dolžino nanesete izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpirate ampak ga le še dobro včešete v lase.
  • Po nanosu rebuilderja na lasišče, že pri samem korenu, nanesete tudi Lite Keratin foam, ki bo poskrbela in nahranila lasni mešiček ter okrepila lase. Nato nanesete še Lite Stayling extra strong peno po dolžini las, ki bo vašim lasem omogočila styling in volumen. Nato lase posušite oziroma oblikujete v poljubno pričesko.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET