Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM TRIO – MASTNO LASIŠČE IN SUHI LASJE
Loading...

LITERAM TRIO – MASTNO LASIŠČE IN SUHI LASJE

Količina: 200ml, 200ml, 200ml

Izdelki so v tej skrbno pripravljeni kombinaciji namenjeni primerom, ki se soočate z mastnim lasiščem, dolžina las pa je suha. 

88,00 

LITE OIL SHAMPOO

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Perfume,
Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene

LITE HERBAL SHAMPOO

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Perfume, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene, Coumarin

LITE KERACARE REBUILDER

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

Opis

Izdelki so v tej edinstveni TRIO kombinaciji namenjeni primerom, ki imajo mastno lasišče, lase po dolžini pa suhe in neubogljive.

Lite Oil Control je namenjen normalnim do mastnim lasem in bo uravnal izločanje maščobe.
Ohranjal bo normalno mastno lasišče. Rezultati bodo vidni že po nekaj uporabah.

Lite Herbal Shampoo bo po dolžini las popravil poškodbe s pomočjo keratina in povrnil lasem vlago.

Rebuilder Lite Keracare bo zaščitil celotno strukturo las vse do konic in v laseh vzdrževal vlažnost. Je popoln nadomestek balzamov in mask za lase in bo na vaše lase deloval kot REBUILDER. Z derivati keratina bo obnovil poškodbe na laseh ter omogočil lažje razčesavanje las.

 

KAKO UPORABITI PROIZVODE ZA NAJBOLJŠI REZULTAT?

  1. Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon Lite Oil Control nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno iz stekleničke ) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate v lasišče.
  2. Nato po dolžini las nanesete drugi šampon iz paketa, Lite Herbal Shampoo. S prsti šampon prenesete po dolžini las vse do konic. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Oba šampona pustite delovati vsaj 10 minut in sperete. Šampone iz linije LITERAM je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 10 minut), zato, da sestavine v izdelku vstopijo v lase in pričnejo s postopkom “obnavljanja las” ter čiščenja las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.
  3. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo. Po umivanju las na celotno dolžino nanesete izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpirate ampak ga le še dobro včešete v lase, jih posušite oziroma oblikujete v pričesko.

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET