Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Revolucionarna metoda naravne obnove las s trajnim učinkom LITERAM

Revolucionarna metoda naravne obnove las s trajnim učinkom LITERAM

100% garancija

Lase nosimo na glavi, jih obdelujemo ter negujemo, zato se obrabljajo in se poškodujejo. Zaradi obrabe lasje postanejo grobi, suhi, izgubijo sijaj, se nam tanjšajo, cepijo ter lomijo. Z LITERAM terapijami lase nazaj odebelimo in jih okrepimo od korena do konic, zato so po terapiji lasje bolj močni, čvrsti, imajo več volumna, so gladki ter se lahko razčešejo brez proizvodov, ki mehčajo lase. Ker obnovimo lase po celi dolžini, so obnovljene tudi konice, zato se nam pogosto že po prvi terapiji lasje prenehajo lomit. Prav tako se delno ali celo popolnoma odpravi cepljenje las. Obrabljanje las je naraven proces in ga ni mogoče odpraviti. S terapijo LITERAM lahko odpravimo posledice tega procesa. Prav tako pa si večina strank tudi še naprej kemično obdeluje lase in s tem lasje spreminjajo kakovost. Z LITERAM terapijo poskrbimo, da ima stranka lahko kljub temu zelo močne in zdrave lase. Gre za postopek, s katerim lahko spremenimo strukturo las. Med procesom včesavanja gradnikov las, se le ti vežejo na prazne proste vezi v laseh, tam kjer so poškodbe in se na koncu tega postopka pod vplivom svetlobne reakcije le te spremenijo v trdno obliko ter postanejo del las, zato je učinek LITERAM terapije trajen in se ne izpere. Ker med terapijo lasem dodajamo naravne gradnike las rečemo LITERAM terapiji naravna obnova las s trajnim učinkom. Lasem z naravno obnovo las povrnemo naravno zdravo strukturo. 100% garancija uspeha naravne obnove las je zagotovljena ob predpostavki, da se upoštevajo navodila certificiranega LITERAM terapevta kako terapije izvajati, v kakšnem časovnem obdobju ter tudi kako doma skrbeti za vzdrževanje kakovosti las.

teja mahkovic 2

Individualni holistični pristop

Vsaki stranki se na osnovi diagnoze las in lasišča ugotovi zatečeno stanje las, potencial las glede na naravno strukturo in predhodne obdelave ter naredi priporočilo za izvajanje terapij glede časa, trajanja, poda navodila za nego doma. Postopki terapij se konstantno prilagajajo spremembam, ki se med obnovo dogajajo na lasni strukturi. LITERAM postopek za lase dolge do ramen, povprečno goste, povprečno debele in povprečno poškodovane traja približno 2-3 ure. Koraki postopka so sledeči:

  • Čiščenje las
  • Polnjenje las
  • Sušenje las
  • Osvetlitev z LITERAM svetlobo
  • Čiščenje las

Cena LITERAM terapije je odvisna od dolžine, debeline, gostote in poškodovanosti las. LITERAM terapevt na osnovi BREZPLAČNEGA POSVETA in PREGLEDA oceni zatečeno stanje las in lasišča, se pogovori o željah s stranko, kako hitro si želi obnoviti lase s terapijami. V kolikor terapevt oceni, da bi stranka potrebovala nadaljnjo obravnavo ga LITERAM terapevt napoti k strokovnjaku specialistu.

Stalna kontrola strokovnjaka

Vsaki stranki se struktura las izboljša že po prvi terapiji, vendar je napredovanje učinkov terapij vedno povezano s kakovostjo las oziroma stanjem las pred LITERAM terapijami. Za povprečno poškodovane lase velja, da od začetka naredimo 4 – 6 terapij. Če ima stranka zelo tanke ali zelo poškodovane lase in želi čim hitreje doseči največji učinek, priporočamo da se naredi prve štiri terapije na 3 tedne. Kajti v tem času se sestavine med postopkom lepo nalagajo. V kolikor je čas med terapijami daljši, ni tako hitrih in močnih nadgradenj, ker se lasje hitreje obrabljajo. Po opravljenih začetnih terapijah, se terapije delajo na 2 do 4 mesece, oziroma po potrebi. Vse je odvisno od analize las in lasišče ter želja stranke. Pri tem je potrebno upoštevati tudi navodila za ravnanje z lasmi doma. Brez podpore negovalnih proizvodov za umivanje las doma, se učinki terapije ne bodo videli in občutili na način, kot bi si želeli.

V kolikor želite, da bodo vaši lasje ponovno zdravi, debelejši, polni, močni od korena do konic, gladki, svetleči in obnovljeni, je potrebno narediti minimalno 4-6 LITERAM terapij v času, kot ga predpiše LITERAM terapevt.

Prerastite nezdrave lase ter se naročite na BREZPLAČNI POSVET ali PREGLED pri najbližjem LITERAM terapevtu.

4K7F9102 preview

Dogovorite se za brezplačen posvet