Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
Lite extra gentle shampoo v peni – za najnežnejša lasišča in pogosto umivanje las, tudi v primeru prhljaja
Loading...

Lite extra gentle shampoo v peni – za najnežnejša lasišča in pogosto umivanje las, tudi v primeru prhljaja

Količina: 150 ml

Edinstveno formuliran negovalni šampon, ki očisti in neguje lase medtem, ko blagodejno deluje na lasišču. Namenjen je za izredno pogosta umivanja las, npr. športniki. Priporočamo ga za najbolj nežna lasišča ( tudi otroška lasišča) oziroma za lasišča z manj lasmi. Ne draži oči.

24,00 

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Propane-Butane,Cocamidopropyl Betaine,
Perfume, Polyquaternium-10, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Quternium-80, CI19140, Benzalkonium Chloride,C14720 Limonene, Linalool

Opis

PRIPOROČAMO GA VSEM, KI IMAJO: 

  • NORMALNO MASTNO LASIŠČE
  • POTREBO PO POGOSTEM UMIVANJU LAS ( npr. športniki)
  • NEUSTREZNE POGOJE ZA RAST LAS ( izpadanje las),
  • PRHLJAJ.

Zaradi izbrane nežne sestave z dodatkom rožmarina čisti lasišče prhljaja ter krepi rast las.  Lasje bodo čvrsti, lažje jih bo razčesati.

Na krajših laseh je umivanje enostavnejše ter poraba bolj kontrolirana, če uporabljamo šampon v peni, saj se ne razlije. S tem hkrati zaščitimo oči, zato je Lite extra gentle shampoo primeren za umivanje las tudi pri najmlajših (dojenčki, otroci). Tudi količina uporabljenega šampona je posledično manjša, saj je v peni ogromno zraka.

NAVODILA PRI UPORABI LITE ŠAMPONOV

  1. Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno na lasišče) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate, nato s prsti šampon prenesete na dolžino las vse do konic. LITE šampon je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 15 minut), zato, da aktivne snovi v šamponu  le te dobro očistijo, pri tem pa ohranjajo naravno zaščito, odpornost  in zdravje las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.
  2. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo.
  3. Po umivanju las iskreno priporočamo tudi uporabo izdelka LITE KERACARE, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati LITE KERACARE zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno. Naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre.

 

STE VEDELI?

Ste vedeli, da povprečno dolge lase umijete v povprečju 260 krat preden izpadejo in zrastejo novi. Kakovost vaših las je zelo odvisna od tega, s čim jih umijete in na kakšen način to naredite.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET