Nakupovalna košarica

V košarici ni izdelkov.

>
>
Lite extra gentle shampoo foam – za najnežnejša lasišča in pogosto umivanje las
Loading...

Lite extra gentle shampoo foam - za najnežnejša lasišča in pogosto umivanje las

Edinstveno formuliran negovalni šampon, ki očisti in neguje lase medtem, ko blagodejno deluje na lasišču. Namenjen je za izredno pogosta umivanja las, npr. športniki. Priporočamo ga za najbolj nežna lasišča ( tudi otroška lasišča) oziroma za lasišča z manj lasmi. Ne draži oči.

21,00 

Opis

PRIPOROČAMO GA VSEM, KI IMAJO: 

  • NORMALNO MASTNO LASIŠČE
  • POTREBO PO POGOSTEM UMIVANJU LAS ( npr. športniki)
  • NEUSTREZNE POGOJE ZA RAST LAS. Zaradi izbrane nežne sestave z dodatkom rožmarina odpravlja blažje anomalije lasišča, kot je prhljaj, ter ustvarja pogoje za boljšo rast las. Lasje bodo čvrsti, lažje jih bo razčesati.

Na krajših laseh je umivanje enostavnejše ter poraba bolj kontrolirana, če uporabljamo šampon v peni, saj se ne razlije. S tem hkrati zaščitimo oči, zato je primerno za umivanje las pri najmlajših. Tudi količina uporabljenega šampona je posledično manjša, saj je v peni ogromno zraka.

 

NAVODILA PRI UPORABI LITE ŠAMPONOV

Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate, nato s prsti šampon prenesete na dolžino las vse do konic. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Pustite delovati vsaj 5 minut in sperete. LITE šampon je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 10 minut), zato, da sestavine v izdelku vstopijo v lase in pričnejo s postopkom “obnavljanja las” ter čiščenja las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo. Po umivanju las iskreno priporočamo tudi uporabo izdelka LITE KERACARE, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati LITE KERACARE zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno. Naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre.

 

STE VEDELI?

Ste vedeli, da povprečno dolge lase umijete v povprečju 260 krat preden izpadejo in zrastejo novi. Kakovost vaših las je zelo odvisna od tega, s čim jih umijete in na kakšen način to naredite.