Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
Lite vital shampoo foam – za tanke lase, mastno in občutljivo lasišče
Loading...

Lite vital shampoo foam – za tanke lase, mastno in občutljivo lasišče

Količina: 150 ml

Edinstveno formuliran šampon v peni, ki je namenjen občutljivemu in prekomerno mastnemu lasišču ter tankim lasem. Narejen je na osnovi mila, zato blagodejno vpliva na lasišče. Poživljajoče in krepilno vpliva tudi na rast las.

24,00 

Soap-based Shampoo
Ingredients: Aqua, Propane-Butane, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Propylene Glycol, Ammonia, Sodium linseedate, Peg-40 Hydrogenated Castrol Oil, Sodium cocoate, Butyl ester of PVM/MA Copolymer, Sodium Sunflowerate, Sodium hydroxide, Perfume, Ceteareth-25, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, D-Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol

Opis

PRIPOROČAMO GA VSEM, KI IMAJO: 

  • OBČUTLJIVO IN PREKOMERNO MASTNO LASIŠČE saj pomirjevalno deluje na žleze lojnice
  • MOČNE LASE IN MOČNO MASTNO LASIŠČE
  • TANKE LASE PO DOLŽINI in MASTNO LASIŠČE
  • LASE BREZ VOLUMNA. Če šampon pustite dlje časa na lasišču, bo ustvaril izjemne pogoje za volumen.
  • LASIŠČE Z MANJ LASMI IN NEUSTREZNE POGOJE ZA RAST LAS. Ker je Lite Vital izdelan na bazi mila, na lasišče in rast las vpliva izjemno poživljajoče in krepilno.
  • NEŽNO LASIŠČE ( otroci, dojenčki) saj je v obliki pene in se ne razlije po lasišču ter zato ne draži oči. Pri dojenčkih ga priporočamo ob pojavu temenc.

Gre za šampon v peni za vse strukture las, še posebej za močno ali prekomerno mastno, občutljivo lasišče in tanke lase. Uničuje prekomerno razvite bakterije, ki se lahko pojavijo na lasišču. Če se ga pri uporabi na laseh pusti več minut, lahko pri tanjši strukturi las ustvari občutek večjega volumna.  Zelo dobro ga lahko kombiniramo z ostalimi šamponi in proizvodi, namenjenimi pospeševanju rasti las, kot je izdelek LITE KERACARE.

NAVODILA PRI UPORABI LITE ŠAMPONOV

  1. Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno na lasišče) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate, nato s prsti šampon prenesete na dolžino las. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Pustite delovati vsaj 10 minut in sperete. LITE šampon je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 15 minut), zato, da aktivne snovi v šamponu  le te dobro očistijo, pri tem pa ohranjajo naravno zaščito, odpornost  in zdravje las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.
  2. Po umivanju las iskreno priporočamo tudi uporabo izdelka LITE KERACARE, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati LITE KERACARE zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET