Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITE HAIR RE-GROWTH SERUM proti izpadanju las in pleši
Loading...

LITE HAIR RE-GROWTH SERUM proti izpadanju las in pleši

Količina: 17 ml

Gre za edinstven izdelek, ki spodbuja rastno fazo las tudi tam, kjer je že pleša. Utrjuje in poživi lasni mešiček. V določenih primerih lahko plešenje celo prepreči oziroma vsaj bistveno zamakne izpadanje las pri moških in ženskah v kasnejše obdobje.

175,00 

Aqua, Arginine, Bifida Ferment Lysate, Butylene Glycol, Sodium Benzoate,
Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol , Acetic Acid, Lactic Acid, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyvinylpyrrolidone, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl tripeptide-1

Opis

PRIPOROČAMO GA VSEM, KI : 

  • IMATE PRVE ZNAKE IZPADANJA ALI REDČENJA LAS,
  • STE PREBOLELI COVID 19 in od takrat opažate pospešeno izpadanje las,
  • IMATE REDKE LASE IN BI JIH ŽELELI ZGOSTITI,
  • BI ŽELELI PREVENTIVNO POSKRBETI, DA FAZO IZPADANJA LAS ZAMAKNETE V KASNEJŠE OBDOBJE. 

Lite Hair Re-growth serum uporabljamo na popolnoma plešastemu predelu lasišča ali na predelu slabše rasti las. Lahko tudi po celotnem lasišču. Utrjuje in poživi lasni mešiček ter spodbuja rastno fazo las tudi tam, kjer je že vidna pleša. V določenih primerih lahko plešenje celo prepreči oziroma vsaj bistveno zamakne izpadanje las pri moških in ženskah v kasnejše obdobje. S krepitvijo presnove in strukture foliklov pospešuje učvrstitev las v lasnih mešičkih. Oleanolna kislina naravnega izvora zavira encim 5 α-reduktazo, api- genin (naravni flavonidom), izboljša mikrocirkulacijo in biotinil-GHK stimulira celični metabolizem.

KAKO UPORABITI PROIZVOD ZA NAJBOLJŠI REZULTAT?

  • V začetni fazi: vsaj prvi mesec nanašamo serum 1 krat do 2 krat dnevno. Zjutraj in zvečer. Predel na katerega nanašamo Lite Hair Re-growth serum najprej razmastimo (vato navlažimo z alkoholno raztopino in obrišemo kožo). Pri uporabi seruma močno priporočamo tudi uporabo derma valjčka, ki ga najdete tudi v naši ponudbi. Valjček s 600 mikro iglicami predre zgornjo plast kože lasišča in stimulira proizvodnjo kožnih celic ter pripravi lasišče na sprejem seruma. Uporaba valjčka je povsem varna.
  • Z Derma valjčkom povaljamo v več smeri po predelu lasišča in nanesemo kapljico proizvoda Lite Hair Re-growth serum na predel cca. 3 cm2 in masiramo najmanj 20 s. Uporabljamo ga toliko časa, dokler na lasišču ne zrastejo novi lasje oziroma najmanj 4 do 6 mesecev.
  • V nadaljnji fazi: Ko so novi lasje že vidni in je treba lasno čebulico spodbujati k aktivnosti se priporoča uporaba seruma vsaj 3 krat tedensko ali po potrebi.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET