Nakupovalna košarica

V košarici ni izdelkov.

>
>
Lite hair growth lotion – ZA POSPEŠITEV RASTI LAS
Loading...

Lite hair growth lotion – ZA POSPEŠITEV RASTI LAS

Količina: 100 ml

LITE HAIR GROWTH LOTION uporabljamo za pomoč pri rasti las, ker ustvarja boljše pogoje za hitrejšo rast las, kot tudi za čiščenje lasišča na katerem so se pojavili prhljaj in prekomerno razvite bakterijske kulture, ki lahko povzročijo slabšo rast las in večje izpadanje. Tako očiščeno lasišče ima boljše pogoje za oskrbovanje mešička z nujno potrebnimi snovmi, ki pripomorejo k boljši rasti las.

55,00 

Aqua, Salicilyc Acid, Propanediol, Polyquaternium-10, Trideceth-10,
Polyvinylpyrrolidone, Climbazole, Piroctone Olamine, Zizyphus Joazeiro Bark Extract, Perfume, D-Limonene, Linalool

Opis

LITE HAIR GROWTH LOTION uporabljamo za pomoč pri rasti las, ker ustvarja boljše pogoje za hitrejšo rast las, kot tudi za čiščenje lasišča na katerem so se pojavili prhljaj in prekomerno razvite bakterijske kulture, ki lahko povzročijo slabšo rast las in večje izpadanje.

Za pomoč pri rasti las lahko uporabljamo LITE HAIR GROWTH LOTION, ki ustvarja boljše pogoje za hitrejšo rast las. Nanašamo ga direktno na lasišče, najmanj 30 minut pred umivanjem nanesemo losjon na lasišče, vmasiramo in pustimo, da deluje. Nato izperemo. Lahko nanašamo tudi po umivanju v tankih nanosih na čisto lasišče, vmasiramo ter oblikujemo pričesko. Za maksimalno učinkovitost je treba proizvod nanašati vsaj 4 mesece kot dodaten tretma ob umivanju. Za optimalne rezultate je priporočljivo tretma narediti 1krat do 2krat letno.

Losjon deluje tudi antiseptično, antibakterijsko, ker preprečuje prekomeren porast bakterijski kultur, ki se naselijo okoli lasnega mešička in ovirajo njegov življenjski cikel in s tem dovod hrane, ki je potrebna za rast las. Tako pride do izpadanja las, v blagih primerih nastaja tudi prhljaj. Z uporabo losjona očistimo okolico mešička in tako ustvarimo pogoje za ponovno rast las. Proizvod preprečuje in odpravlja bakterijsko izpadanje, prhljaj in srbečico. Priporočena je uporaba v kombinaciji s šamponom LITE KEPYRO ANTI-DANDRUFF v primeru prhljaja in s šamponom LITE VITAL SOAP-BASED v primeru slabše rasti las.

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET