Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
Lite keratin foam – hitro zapolni večje poškodbe las
Loading...

Lite keratin foam – hitro zapolni večje poškodbe las

pH 6,5
Količina: 150 ml

Edinstvena terapevtska pena, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen. Je idealna za nanos pri glavi, kjer močno okrepi las. Hitro zapolni večje poškodbe las. Primerna je za krepitev, volumen in zaščito las. 

38,00 

Aqua, Butane-Propane, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn
Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Cocoamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Trideceth-10, Perfume, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol

Opis

KERATIN PENO PRIPOROČAMO VSEM, KI ŽELIJO: 

  • OKREPITI SVOJE LASE IN SANIRATI POŠKODBE NA LASEH
  • GLADKO POVRŠINO LAS
  • ZAŠČITO ZA LASE
  • BOLJ ČVRSTE LASE
  • VEČJI VOLUMEN
  • SIJOČE IN ZDRAV VIDEZ LAS
  • OBSTOJNEJŠO PRIČESKO
  • LAŽJE RAZČESAVANJE LAS

 

Primerna je za krepitev, volumen in zaščito las. S peno dodajamo poškodovanim lasem derivate keratina, da nadomestimo izgubljenega. Tako zapolnimo in popravimo poškodbe na laseh. Lasje postanejo čvrstejši, polnejši in imajo več volumna. Visoka koncentracija cistina – aminokisline, ki gradi naraven keratin, omogoča, da postanejo lasje močnejši in odpornejši na lomljenje in cepljenje, so bolj gladki in se lažje razčešejo.

UPORABA

Na umite lase nanesemo potrebno količino pene in sicer na mesta, kjer želimo ustvariti čvrstejši las. To je najpogosteje ob korenu. Peno lahko ga uporabimo tudi po celi dolžini las, masiramo v lase ter razčešemo.

STE VEDELI?

Ste vedeli, da imamo lase v povprečju na glavi 4 do 8 let, preden izpadejo in namesto njih zrastejo novi. V teh letih se njihova kakovost običajno slabša različno hitro, odvisno od tega čemu jih. izpostavljamo in kako jih vsak dan zaščitimo. Negovalni proizvodi LITERAM CARE-LINE učinkovito ščitijo lase pred obrabami in poskrbijo za boljšo kakovost in zdrave lase.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET

Untitled design 5