Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
Lite keracare – rebuilder, popoln NADOMESTEK BALZAMOV IN MASK ZA LASE
Loading...

Lite keracare – rebuilder, popoln NADOMESTEK BALZAMOV IN MASK ZA LASE

pH 5,5
Količina: 100 ml, 200 ml

Edinstveno formuliran REBUILDER za dodatno nego las po umivanju. POPOLN NADOMESTEK BALZAMOV IN MASK ZA LASE! Vsebuje visoko koncentriran hidroliziran keratin za bolj mehak in gladek otip las.

23,00 35,00 

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

Opis

EDINSTVENE PREDNOSTI UPORABE LITE KERACARE PRED MASKAMI IN BALZAMI ZA LASE: 

  • Napolni lase in ustvari občutek ter videz gostejših las,
  • omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil, kot balzami in maske za lase,
  • zaščiti celotno strukturo las,
  • vzdržuje vlažnost v laseh in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno,
  • naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre,
  • tanke lase napolni, jim daje čvrstost in volumen,
  • debele lase zgladi in jim podari mehkobo in sijaj,
  • primeren je za vse tipe las, kot so tanki, normalno debeli, debeli, ravni ali kodrasti,
  • lahko ga uporabljate namesto balzama za lase, kot globinsko nego za lase ( cca 30 minut) ali kot zaščito pred vplivi sonca in morja oziroma kot zaščito pred oblikovanjem las s kodralnikom ali likalnikom,
  • Za doseganje želenih učinkov ga je potrebno uporabljati po vsakem umivanju.

*Ta proizvod so pohvalili tudi ljudje z Afro lasno strukturo, pri katerih običajna negovalna sredstva niso dovolj učinkovita.

RAZLIČNI NAČINI UPORABE PROIZVODA LITE KERACARE ZA DOSEGANJE RAZLIČNIH STANJ LAS

1. Če lase po šamponiranju učinkovito popivnate z brisačo, da ostanejo rahlo vlažni in nato nanesete večjo količino izdelka na celotno dolžino las, masirate, češete in pravilno posušite z naravno ščetinasto krtačo, bodo vaši lasje ČVRSTEJŠI, imeli bodo več volumna, pričeska pa bo BUJNEJŠA in bolj obstojna. Proizvod ustvari občutek in videz GOSTEJŠIH las.

2. Če lase po šamponiranju nekoliko močneje ožamete in nanesete večjo količino proizvoda na celotno dolžino, masirate, češete ter na hitro prelijete z vodo, nato pa posušite z naravno ščetinasto krtačo, bodo vaši lasje MEHKEJŠI, gladki, svetleči ter prožni z manj volumna.

3. Če so vaši lasje že dlje časa izsušeni in pričeska zaradi suhih las po dolžini in ob konicah že v dnevu ali dveh izgubi svojo lepo obliko, potem si lahko naredite globinsko nego, s katero bodo vaši lasje tudi po več umivanjih ostali lepši. V tem primeru si lase umijete z LITE CARE šamponom in učinkovito popivnate z brisačo. Na vlažne lase nanesete po celi dolžini 3 do 5 krat večjo količino proizvoda, kot jo sicer nanašate po vsakem umivanju, v nadaljevanju masirate, češete in na glavo poveznete plastično kapo ali jo ovijete s folijo in pustite delovati najmanj pol ure. Še bolje je, če med tem izpostavite lase toploti. Po preteku časa lase samo prelijete z vodo in jih nato po običajnem postopku nežno posušite. Vaši lasje bodo polni, gladki, sijoči, prožni in pričeska bo bolj obstojna.

4. ZAŠČITA PRED VPLIVI MORJA IN SONCA
Zaradi dobre afinitete do lasnega vlakna je ta proizvod ena od kakovostnejših oblik zaščite na morju, hkrati vam pomaga na enostaven način ustvariti lepo pričesko. Zaradi posebne sestave
se v morju ali bazenu takoj ne izpere iz las. Tako za zaščito las skozi ves dan zadostuje jutranji, nekoliko večji nanos proizvoda na vlažne lase po celi dolžini. Vaši lasje in pričeska bodo na ta
način na morju lepši kot kadarkoli prej, saj v kombinaciji z visoko vlažnostjo zraka na morju lasje prejmejo vse, kar potrebujejo za zdrav videz in obstojnost zdrave strukture.

Untitled design 7

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET