Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM DUO PROTI MASTNIM LASEM ( OSNOVNA NEGA )
Loading...

LITERAM DUO PROTI MASTNIM LASEM ( OSNOVNA NEGA )

Količina: 200 ml, 200 ml

Paket je zasnovan za vse, ki se srečujete s problemom mastnih las. Šampon Lite Oil Control je tisti, ki bo normaliziral stanje lasišča in ga umiril oziroma uravnal izločanje maščobe, zahvaljujoč negovalnim sestavinam. Drugi izdelek v paketu, rebuilder Lite Keracare, pa je  POPOLN NADOMESTEK BALZAMOV IN MASK ZA LASE in vsebuje visoko koncentriran hidroliziran keratin za bolj mehak in gladek otip las.

59,00 

LITE OIL CONTROL

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Perfume,
Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene

LITE KERACARE

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

Opis

Kombinacijo teh dveh izdelkov predlaga naša hišna trihologinja Klaudija Piskar. Paket je zasnovan za vse, ki se srečujete s problemom mastnih las. Šampon Lite Oil Control je tisti, ki bo normaliziral stanje lasišča in ga umiril oziroma uravnal izločanje maščobe, zahvaljujoč negovalnim sestavinam. Drugi izdelek v paketu, rebuilder Lite Keracare, pa je  POPOLN NADOMESTEK BALZAMOV IN MASK ZA LASE in vsebuje visoko koncentriran hidroliziran keratin za bolj mehak in gladek otip las. Njegova posebnost je tudi v tem, da lase napolni z naravnimi gradniki las, zato po uporabi las izgleda in tudi je debelejši in zato celotna pričeska bujnejša. Dobili boste občutek, kot, da so vaši lasje napihnjeni in, da jih imate več kot sicer.

ŠAMPON LITE OIL CONTROL

Izbrane negovalne sestavine v šamponu vzpostavljajo naravno ravnovesje lasišča, preprečujejo draženje lasišča in uravnavajo izločanje maščobe. Šampon zapira luske las, jih naredi čvrstejše in ustvari občutek čistih las, ki naravno padejo. Zaradi zaprtih lusk se lasje po uporabi šampona lažje razčešejo ter se lepo svetijo.

REBUILDER LITE KERACARE

Edinstveno formuliran REBUILDER za dodatno nego las po umivanju. POPOLN NADOMESTEK BALZAMOV IN MASK ZA LASE! Vsebuje visoko koncentriran hidroliziran keratin za bolj mehak in gladek otip las. Ne vsebuje maščobe oziroma olj, ki lase otežijo in dodatno obremenijo. Lasem vrača kar jim je bilo odvzeto in to so naravni gradniki las.

PRIPOROČENA UPORABA:

Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate v lasišče. Nato s prsti šampon prenesete na dolžino las. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Vse naše šampone ( LITE šampone) je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 10 minut, priporočljivo tudi do 15 minut), zato, da aktivne snovi v šamponu  le te dobro očistijo.  LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.

Šampon nato dobro sperete iz las, lase ožamete in odvečno vodo popivnate z brisačo ter po celotni dolžini las nanesete drugi izdelek v paketu, to je rebuilder Lite Keracare. Dobro ga včešite v lase in ne izpirajte iz las. Lase poljubno posušite in oblikujte.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET