Nakupovalna košarica

V košarici ni izdelkov.

>
>
PAKET ZA MASTNE IN TEŽKE LASE BREZ VOLUMNA
Loading...

PAKET ZA MASTNE IN TEŽKE LASE BREZ VOLUMNA

Količina: 200ml, 150ml

Ta čudovit paket dveh izdelkov iz LITERAM linije bo vašim lasem povrnil lahkotnost in po nekajkratni uporabi celo zmanjšal ali odpravil mastno lasišče.

58,00 

Opis

Ta čudovit paket dveh izdelkov iz LITERAM linije bo vašim lasem povrnil lahkotnost in po nekajkratni uporabi celo zmanjšal ali odpravil mastno lasišče. Lite Oilcontrol šampon bo vašim lasem povrnil osnovo za boljši styling, sploh tistim, ki si želite več volumna. Posebne sestavine v šamponu uravnavajo izločanje maščobe, zato boste kmalu po uporabi opazili manj mastno lasišče. Lite Keratin pena, ki je drugi izdelek tega paketa bo zapolnila večje poškodbe na vaši laseh, okrepila in zaščitila las.

LITE OIL CONTROL SHAMPOO

Za normalno mastne in bolj mastne lase, ko so lasje pregladki in imajo premalo volumna.
Naredi dobro osnovo za stylinge, ki zahtevajo več volumna.

Izbrane negovalne sestavine v šamponu skrbijo za vzpostavljanje naravnega ravnovesja lasišča, preprečujejo draženje lasišča in uravnavajo izločanje maščobe. Šampon zapira luske las, jih naredi čvrstejše in ustvari občutek čistih laski naravno padejo. Zaradi zaprtih lusk se lasje po uporabi šampona lažje razčešejo ter se lepo svetijo.

LITE KERATIN FOAM

KERATIN PENA hitro zapolni večje poškodbe las. Primerna je za krepitev, volumen in zaščito las. S peno dodajamo poškodovanim lasem derivate keratina, da nadomestimo izgubljenega.Visoka koncentracija cistina – aminokisline, ki gradi naraven keratin, omogoča, da postanejo lasje močnejši in odpornejši na lomljenje in cepljenje, so bolj gladki in se lažje razčešejo.

PRIPOROČENA UPORABA:

Lase sperete z mlačno vodo, jih privzdignete in šampon nanesemo na lasišče. Šampon nanesemo enkrat. Če je lasišče zelo mastno, lahko nanesete šampon v večji količini, ali ga po petih minutah dodate ali pa v izrednem primeru šamponirate dvakrat. Ker je največ sebuma na lasišču, vtirate šampon v lasišče in ne v lase. Ob koncu vtiranja šampona v lasišče, tega samo razporedite po laseh in ne masirate preveč. Lase sperete.

Ko nanašate Lite keratin peno, glavo obrnete naprej, peno vmasirate čim bolj pri lasišču, jo dobro včešete in oblikujete pričesko po želji.