Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM EXPERT PACK – EKSTREMNO POŠKODOVANI, SUHI LASJE IN MASTNO LASIŠČE
Loading...

LITERAM EXPERT PACK – EKSTREMNO POŠKODOVANI, SUHI LASJE IN MASTNO LASIŠČE

Količina: 200ml, 200ml, 200ml, 200ml, 150ml, 100ml

Če so vaši lasje izsušeni, POŠKODOVANI, lasišče pa je mastno, je to popoln terapevtski paket izdelkov LITERAM za odpravo teh težav. Nekoliko kompleksen paket je skrbno sestavljen iz strani naše trihologinje, ki je mnenja, da so izdelki v tej kombinaciji primerni za zahtevnejše primere, kot je znatna poškodba las oziroma ekstremno poškodovani lasje.

191,00 

LITE OIL CONTROL

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Perfume,
Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene

LITE HERBAL SHAMPOO

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Perfume, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene, Coumarin

LITE KERACARE REBUILDER

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

LITE KERATIN FOAM

Aqua, Butane-Propane, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn
Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Cocoamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Trideceth-10, Perfume, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol

LITE KERATIN SPRAY

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Quaternium-80, Cocamidopropyl Betain, Hydrolyzed Corn. Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Perfume, Citric Acid, Polyvinylpyrrolidone, Benzalkonium Chloride , Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol, Coumarin

LITE KERATIPS

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone,
Benzalkonium Chloride, Coumarin,Citral,Limonene, Linalool, Geraniol, Eugenol

 

Opis

Če so vaši lasje izsušeni, POŠKODOVANI, lasišče pa je mastno, je to popoln terapevtski paket izdelkov LITERAM za odpravo teh težav. Nekoliko kompleksen paket je skrbno sestavljen iz strani naše trihologinje, ki je mnenja, da so izdelki v tej kombinaciji primerni za zahtevnejše primere, kot je znatna poškodba las oziroma ekstremno poškodovani lasje. V paketu vas čakata kar dva šampona. Prvi, ki ga boste nanesli na lasišče Lite Oil Control, vsebuje negovalne sestavine v šamponu, ki vzpostavljajo naravno ravnovesje lasišča, preprečujejo draženje lasišča in uravnavajo izločanje maščobe. Šampon zapira luske las, jih naredi čvrstejše in ustvari občutek čistih las, ki naravno padejo.  Lite Herbal šampon, ki ga boste nanesli na dolžino las, bo lasem povrnil gladkost, mehkobo in sijaj. Rebuilder Lite Keracare, ki je popolna zamenjava za maske in balzame, bo lase napolnil z naravnimi gradniki in jim omogočil lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. V paket je vključena tudi terapevtska pena Lite Keratin Foam, ki pravilno nahrani lasni mešiček in lasem doda volumen. Je idealna za nanos pri glavi, kjer močno okrepi las. Kot pomemben izdelek je v paket dodan tudi eden izmed naših priljubljenih izdelkov Lite Keratin Spray, ki lasem povrne vlago. Lasje se ne zapletajo, ne lomijo, lažje jih je razčesati. Kot zadnji v paketu, ravno tako ključen za regeneracijo las, je tukaj še izdelek Lite Keratips, ki je obogaten z visoko koncentriranim keratinom, ki nemudoma zapolni zahtevne poškodbe na laseh. Suhe, poškodovane lase učvrsti in nahrani po celi dolžini. Lasje zrastejo do večje dolžine, pričeska je polnejša in obstojnejša. Uporabniki tega paketa pripovedujejo, da rezultate in ugodne spremembe opazijo že po nekajkratnih uporabah.

Podroben opis izdelkov v paketu:

LITE OIL CONTROL

Izbrane negovalne sestavine v šamponu vzpostavljajo naravno ravnovesje lasišča, preprečujejo draženje lasišča in uravnavajo izločanje maščobe. Šampon zapira luske las, jih naredi čvrstejše in ustvari občutek čistih las, ki naravno padejo. Zaradi zaprtih lusk se lasje po uporabi šampona lažje razčešejo ter se lepo svetijo.

LITE HERBAL SHAMPOO

Za suhe, zelo suhe prekomerno grobo obdelane lase. Z negovalnimi učinkovinami dodatno nahrani in neguje tudi preveč poškodovane in izsušene lase ter jih naredi gladke, bolj mehke in sijoče.

LITE KERACARE

Rebuilder Lite Keracare lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati LITE KERACARE zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno. Naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre. Tanke lase napolni, jim daje čvrstost in volumen, debele lase pa zgladi in jim podari mehkobo in sijaj. Za doseganje želenih učinkov ga je treba uporabljati po vsakem umivanju.

LITE KERATIN FOAM

Lite Keratin Foam Edinstvena terapevtska pena, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen. Je idealna za nanos pri glavi, kjer močno okrepi las. Primerna je za krepitev, volumen in zaščito las.

LITE KERATIN SPRAY

Edinstveno formuliran proizvod, ki lasem povrne vlago. Lasje se ne zapletajo, ne lomijo.  Lahko ga nanesemo tudi na suhe lase in tako osvežimo pričesko. Izdelek vsakodnevno povrne lasem vlago, da ohranijo svojo zdravo obliko, gladkost in sijaj.

LITE KERATIPS

Obogaten je z visoko koncentriranim keratinom, ki nemudoma zapolni zahtevne poškodbe na laseh. Po naravi mehkejše, tanjše in krajše lase učinkovito učvrsti po celi dolžini. Lasje zrastejo do večje dolžine, pričeska je polnejša in obstojnejša.

PRIPOROČENA UPORABA:

  1. Lite Oil Control je šampon, ki bo vzpostavil naravno ravnovesje na lasišču. Uporabite ga tako, da lase sperete z mlačno vodo, jih privzdignete od lasišča in šampon nanesete na lasišče direktno iz stekleničke. Ker je največ sebuma na lasišču, vtirate šampon v lasišče in ne v lase. Z vtiranjem mislimo na masažo lasišča. Po vtiranju šampon s prsti razporedite po dolžini las. Šampon pustite na laseh vsaj 10 min, priporočeno 15 minut. Lase sperete.
  2. Lite Herbal šampon je zelo negovalen in hranilen za vaše poškodovane lase. Po tem, ko ste nanesli Oil Control na lasišče, zdaj nanesete Lite Herbal po dolžini las. Nežno vtirate, šampon lahko tudi včešete v lase. Oba šampona pustite delovati vsaj 10 min. Ker Lite Herbal zapira luske las, so lasje po uporabi bolj mehki in gladki.  Ko preteče vsaj 10 minut, lase sperete, jih ožamete in ovijete v brisačo, ki bo posrkala odvečno vodo.
  3. Na celotno dolžino zdaj nanesete izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpirate ampak ga dobro včešete v lase.
  4. Pred sušenjem in oblikovanjem pričeske na lasišče, takoj pri korenu, nanesite tudi Lite Keratin Foam in peno dobro vmasirajte v lasišče. Peno uporabite samo pri lasišču.
  5. Po tem, ko ste po protokolu paketa nanesli na lasišče keratinsko peno, zdaj še mokro oziroma vlažno dolžino las popršite s Lite Keratin spray-em in razčešite. Lase poljubno posušite in oblikujte. Uporabo tega izdelka pa toplo priporočamo tudi na suhih laseh. Zvečer, preden se odpravite spat, navlažite izsušene, poškodovane predele las ( to je največkrat dolžina las ), nežno razčešete ter dolge lase zavijete v polža – figo na vrhu glave, nežno spnete s sponko za lase ali manjšim “krokodilčkom”, s čimer lase pripravite na počitek in hkrati na nov dan in novo pričesko.  Zjutraj bodo lasje sveži, imeli bodo lepo obliko, kot da so sveže umiti in to brez dodatnega dela. Izdelek lahko na lase nanesete tudi zjutraj, da osvežite lase in jih s fenom in krtačo ponovno oblikujete.
  6. Po nanosu vseh izdelkov iz paketa, zdaj na dolžino las nanesite še izdelek Lite Keratips in dobro razčešite lase.  Izdelek bo saniral najbolj poškodovane dele las. Lase poljubno posušite in oblikujte v pričesko.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET