Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM TRIO – MASTNO LASIŠČE IN TANKI LASJE ( terapevtski paket )
Loading...

LITERAM TRIO – MASTNO LASIŠČE IN TANKI LASJE ( terapevtski paket )

Količina: 200ml, 200ml, 150ml

Izdelki so v tej skrbno pripravljeni kombinaciji namenjeni primerom, ki se soočate z mastnim lasiščem in tankimi lasmi brez volumna.

97,00 

LITE OIL CONTROL

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Perfume,
Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene

LITE KERACARE

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

LITE STYLING – EXTRA STRONG PENA

Aqua, Propane-Butane, PVM/MA Copolymer, Ceteareth-25, Quaternium-80, Parfum, Ammonia,  Benzalkonium Chloride, Citral, Linalool, d-Limonene, Citral, Geraniol, Eugenol

Opis

Izdelki so v tej edinstveni TRIO kombinaciji namenjeni primerom, ki imajo mastno lasišče, lasje po dolžini pa so tanki in brez volumna.

Lite Oil Control je namenjen normalnim do mastnim lasem in bo uravnal izločanje maščobe.
Ohranjal bo normalno mastno lasišče. Rezultati bodo vidni že po nekaj uporabah.

Rebuilder Lite Keracare bo zaščitil celotno strukturo las vse do konic in v laseh vzdrževal vlažnost. Je popoln nadomestek balzamov in mask za lase in bo na vaše lase deloval kot REBUILDER. Z derivati keratina bo obnovil poškodbe na laseh ter omogočil lažje razčesavanje las.

Lite Keratin Foam je edinstvena terapevtska pena, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen. Hitro zapolni tudi večje poškodbe las.

 

KAKO UPORABITI PROIZVODE ZA NAJBOLJŠI REZULTAT?

  1. Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon Lite Oil Control nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno iz stekleničke) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate v lasišče. Nato ga s prsti razporedite po celotni dolžini las. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Šampon pustite delovati vsaj 10 minut in sperite. Šampone iz linije LITERAM je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 10 minut), zato, da sestavine v izdelku vstopijo v lase in pričnejo s postopkom “obnavljanja las” ter čiščenja las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.
  2. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo. Po umivanju las na celotno dolžino nanesete izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpirate ampak ga le še dobro včešete v lase.
  3. Nato na lasišče, že pri korenu, nanesete peno Lite Keratin Foam in jo s prsti vtrete oziroma dobro vmasirate v lasišče. Lase posušite oziroma oblikujete v pričesko.

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET