Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM DARILNI BON – TERAPIJA ZA TRAJNO OBNOVO LAS
Loading...

LITERAM DARILNI BON – TERAPIJA ZA TRAJNO OBNOVO LAS

Podarite najdražjim LITERAM TERAPIJO, KI TRAJNO OBNAVLJA LASE in jo priporočamo vsem, ki niso zadovoljni s svojimi lasmi. Pa naj si gre za izsušene lase, prepletajoče lase, mastne lase ali lase »brez življenja« in potrebnega leska.

V spodnje polje vnesite želeni znesek bona (od 55 do 1000 EUR).

Opis

Razvajajte svoje najbližje ali sebe s čudovitim darilnim bonom LITERAM TERAPIJA – OBNOVA LAS in jim omogočite izkušnjo popolne obnove in krepitve las na naraven način. Naša ekskluzivna ponudba darilnih bonov vam omogoča, da podarite nekaj več kot le izdelek ali storitev – podarite jim izkušnjo, ki bo njihovim lasem povrnila vitalnost, sijaj in moč.

Kaj bo obdarovanec oziroma obdarovanka pridobil/-a s tem darilnim bonom?

1. Naravna obnova las: S tem darilnim bonom lahko obdarovanci izkusijo našo vrhunsko terapijo naravne obnove las, ki bo pomagala obnoviti poškodovane lase, izboljšati njihovo strukturo in jih narediti bolj zdrave in sijoče. Naši strokovnjaki bodo uporabili preverjene surovine in tehnike, ki bodo lasem povrnili vitalnost.

2. Individualno prilagojena nega: Vsakemu obdarovancu bomo ponudili individualno prilagojeno nego las glede na njegovo trenutno stanje in želje. Obdarovanec bo lahko z našimi strokovnjaki oblikovali načrt nege, ki bo najbolje ustrezal potrebam las.

3. Sprostitev in uživanje: Terapija v našem prijetnem okolju bo tudi priložnost za popolno sprostitev. Obdarovanci bodo lahko uživali v mirnem in prijetnem ambientu salona Piskar Literam insitute Domžale, kjer bodo pozabili na vsakodnevne skrbi in se prepustili razvajanju svojih las.

4. Trajno darilo za lase: Darilni bon za Literam terapijo bo obdarovancem podaril trajne koristi za njihove lase. Pomagal bo obnoviti poškodovane lase, izboljšati njihovo strukturo in jih narediti bolj zdrave in sijoče.

Kako naročiti darilni bon?

Naročanje darilnega bona za Literam terapijo je preprosto. V polju za vnos vrednosti bona vpišite vrednost, vse ostale podatke in dodatne želje bomo ročno vnesli oziroma napisali na bon. Darilni bon boste prejeli v obliki izjemno privlačnega darilnega paketa, pripravljenega za predajo obdarovancu ali pa določite, da se bon pošlje direktno na naslov obdarjenke ali obdarjenca.

Vaši najbližji si zaslužijo imeti čudovite in zdrave lase, in to darilo jim bo omogočilo ravno to.

 

OPOMBA: Terapija se izvaja v Salon Piskar Literam Institute Domžale, Miševa ulica 1, Domžale.