Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM QUATRO – SUHI LASJE IN SUHO LASIŠČE ( TERAPEVTSKI PAKET )
Loading...

LITERAM QUATRO – SUHI LASJE IN SUHO LASIŠČE ( TERAPEVTSKI PAKET )

Količina: 200ml, 200ml, 150 ml, 200 ml

Če so vaši lasje in lasišče izsušeni je to popoln terapevtski  paket izdelkov LITERAM za odpravo teh težav. Lite Herbal šampon bo lasem povrnil polnost, gladkost in sijaj. Rebuilder Lite Keracare bo lase napolnil in jim omogočil lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Paket ponuja tudi terapevtsko peno Lite Keratin Foam, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen.  Kot četrti izdelek pa je v paket dodan eden izmed naših priljubljenih izdelkov Lite Keratin Spray, ki lasem povrne vlago. Lasje se ne zapletajo, ne lomijo, lažje jih je razčesati. 

133,00 

LITE HERBAL SHAMPOO

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Perfume, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene, Coumarin

LITE KERACARE REBUILDER

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

LITE KERATIN FOAM

Aqua, Butane-Propane, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn
Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Cocoamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Trideceth-10, Perfume, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol

LITE KERATIN SPRAY

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Quaternium-80, Cocamidopropyl Betain, Hydrolyzed Corn. Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Perfume, Citric Acid, Polyvinylpyrrolidone, Benzalkonium Chloride , Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol, Coumarin

Opis

Če so vaši lasje in lasišče izsušeni je to popoln terapevtski  paket izdelkov LITERAM za odpravo teh težav. Lite Herbal šampon bo lasem povrnil gladkost, mehkobo in sijaj. Rebuilder Lite Keracare bo lase napolnil in jim omogočil lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Paket poleg dveh osnovnih izdelkov ponuja tudi terapevtsko peno Lite Keratin Foam, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen. Je idealna za nanos pri glavi, kjer močno okrepi las. Kot četrti izdelek pa je v paket dodan eden izmed naših priljubljenih izdelkov Lite Keratin Spray, ki lasem povrne vlago. Lasje se ne zapletajo, ne lomijo, lažje jih je razčesati. 

Uporabniki tega paketa pripovedujejo, da rezultate in ugodne spremembe opazijo že po nekajkratnih uporabah.

Podroben opis izdelkov v paketu:

LITE HERBAL SHAMPOO

Za suhe, zelo suhe prekomerno grobo obdelane lase. Z negovalnimi učinkovinami dodatno nahrani in neguje tudi preveč poškodovane in izsušene lase ter jih naredi gladke, bolj mehke in sijoče.

LITE KERACARE

Rebuilder Lite Keracare lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati LITE KERACARE zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno. Naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre. Tanke lase napolni, jim daje čvrstost in volumen, debele lase pa zgladi in jim podari mehkobo in sijaj. Za doseganje želenih učinkov ga je treba uporabljati po vsakem umivanju.

LITE KERATIN FOAM

Lite Keratin Foam Edinstvena terapevtska pena, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen. Je idealna za nanos pri glavi, kjer močno okrepi las. Primerna je za krepitev, volumen in zaščito las.

LITE KERATIN SPRAY

Edinstveno formuliran proizvod, ki lasem povrne vlago. Lasje se ne zapletajo, ne lomijo.  Lahko ga nanesemo tudi na suhe lase in tako osvežimo pričesko. Izdelek vsakodnevno povrne lasem vlago, da ohranijo svojo zdravo obliko, gladkost in sijaj.

PRIPOROČENA UPORABA:

  1. Lite Herbal šampon je zelo negovalen in hranilen za lase in za lasišče. Pomirja lasišče in ga neguje. Ker zapira luske las, so lasje po uporabi bolj mehki in gladki zato po uporabi LTERAM šamponov ni potrebno uporabljati balzamov. Lase sperete z vodo, jih ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete direktno ( direktno iz stekleničke na lasišče) in tudi na dolžino las. Premasirate tako, da z blazinicami prstov podrgnete po lasišču. Po dolžini lase šampon rahlo razporedite s prsti. Pustite delovati najmanj 5 minut. Lahko tudi 15 minut, če vam čas dopušča. Lase sperete, jih ožamete in ovijete v brisačo, ki bo posrkala odvečno vodo.
  2. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo. Na celotno dolžino nanesete izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpirate ampak ga dobro včešete v lase.
  3. Pred sušenjem in oblikovanjem pričeske na lasišče, takoj pri korenu, nanesite Lite Keratin Foam in peno dobro vmasirajte v lasišče. Peno uporabite samo pri lasišču.
  4. Izdelek lahko uporabljate na več načinov. Na mokrih ali suhih laseh. Po tem, ko ste po protokolu paketa nanesli na lasišče keratinsko peno, zdaj še mokro oziroma vlažno dolžino las popršite s Lite Keratin spray-em in razčešite. Lase poljubno posušite in oblikujte. Uporabo tega izdelka pa toplo priporočamo tudi na suhih laseh. Zvečer, preden se odpravite spat, navlažite izsušene predele las ( to je največkrat dolžina las ), nežno razčešete ter dolge lase zavijete v polža – figo na vrhu glave, nežno spnete s sponko za lase ali manjšim “krokodilčkom”, s čimer lase pripravite na počitek in hkrati na nov dan in novo pričesko.  Zjutraj bodo lasje sveži, imeli bodo lepo obliko, kot da so sveže umiti in to brez dodatnega dela. Izdelek lahko na lase nanesete tudi zjutraj, da osvežite lase in jih s fenom in krtačo ponovno oblikujete.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET