Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

KAJ NAREDITI Z LASMI, KO BO POLETJE MIMO?

KAJ NAREDITI Z LASMI, KO BO POLETJE MIMO?

Svetuje TRIHOLOGINJA Klaudija Piskar

Sonce, plaža, morje, sol na koži … zveni kot popolno poletje. Čeprav je to obdobje zelo zabavno, je lahko precej težavno za naše lase. In kot se rada konča poletna romanca se konča tudi določeno obdobje za lase. Po poletju jim je potrebno še posebej pomagati in jih pripraviti na jesen oziroma zimo.

Sem Klaudija Piskar, trihologinja, farmacevtka, frizerka in lastnica blagovne znamke LITERAM. Ta članek pišem zato, da vam svetujem s koristnimi nasveti , da boste ponosni lastniki svojih las.

Čeprav vsi obožujemo poletje je pošteno priznati, da ga naši lasje ne tako zelo kot mi. Številni dejavniki kot so UV-žarki in slana ali bazenska voda, lahko hitro poškodujejo lase, če nismo poskrbeli za ustrezno zaščito. Že do konca sezone so lasje lahko slamnati, krhki, povrhnjica lasu močno prizadeta. Po domače bi lahko rekli, da so lasje videti brez življenja. Ampak tukaj je rešitev, ki sem jo sestavila za vas, da vašim lasem povrnemo » ŽIVLJENJE«.

4K7F9125

Kar vaši lasje zdaj najbolj potrebujejo je VLAGA, VLAGA, VLAGA in še enkrat VLAGA! Zato za ponovno krepitev las in povrnitev vlage vašim lasem svetujem uporabo naslednjih negovalnih izdelkov iz linije LITERAM:

  • NANOS NEGOVALNEGA IZDELKA KERACARE po vsakem šamponiranju
    Ko je povrhnjica lasu prizadeta ji za prvo pomoč zelo koristi vlaga in nekaj kar bo povrhjnico okrepilo, jo naredilo odpornejšo. Kombinacija sestavin v LITE KERACARE in pravilni nanos le tega vam pričara ravno to. Lasje bodo bolj gladki in tudi pričeska bo obstojnejša, mehkoba las pa bo ravno pravšnja. Po. poletju največkrat izkusimo, da so naši lasje stanjšani in bolj slamnati. Zato nam kot nega najbolje. koristi nekaj kar naredi naše lasje bolj gladke, vendar da so še vedno močni. Izdelek deluje, kot rebuilder saj vsebuje naravne gradnike las. Z vsakim nanosom izdelka boste lasem vrnili tisto kar so izgubili. Natančen nanos, dovolj velike količine tega proizvoda vam naredi izvrstne lase. Tako da v primeru, da tega ne izkusite nas povprašajte po dodatnem nasvetu, ki vam ga bomo z veseljem ponudili zato da bo veselje popolno.
  • UPORABO IZDELKA LITE KERATIN SPRAY ( 2x na dan, zjutraj in zvečer)
    Edinstveno formuliran proizvod v spreju, ki lasem povrne vlago. Prične delovati takoj po nanosu. Lasje se ne zapletajo, ne lomijo, lažje se razčešejo. Vlaga lasem daje prožnost in preprečuje, da bi postali krhki, kar pomeni več vlage bolj prožen las in lepša pričeska, ter manj lomljenja. Ena od edinstvenih prednosti tega proizvoda pa je, da ne samo da dodajamo vlago ampak z njim poskrbimo, da ta vlaga ostane v laseh dlje časa kot bi sicer. Vlaga namreč najhitreje »izgine« iz las, to vidimo praktično vsakodnevno, tako kot se nam koža na obrazu in telesu vsakodnevno izsuši. Vendar smo za kožo navajeni, da jo moramo vlažiti, pri laseh pa običajno pozabimo ali ne vemo, da še hitreje izgubijo vlago kot koža, posebej, če so že bolj poškodovani in zato le to manj sposobni zadržati. Za lepo pričesko, prožne lase, dober sijaj zato priporočamo večkrat dnevno ali vsaj 2X na dan navlažiti lase in jim tako nuditi kot nudimo telesu dovolj vlage zato da se bodo tudi lasje »dobro počutili«.
  • NANOS LITE KERACREME na konice 1x na dan
    Konec poletja je idealen čas za obisk frizerja. Če se bojite za dolžino las in vas skrbijo suhe konice, je tukaj idealen izdelek za lase v obliki kreme, ki jo nanesete na konice. Mešanica Keratina in Repair complexa pomaga obnoviti odpornost, gladkost in sijaj izsušenih štrenastih ali nakodranih konic ter tako zaščiti konice pred cepljenjem in lomljenjem. Vedno, ko nanašamo izdelke na konice las poskrbimo da smo temeljiti a še vedno nežni, kar pomeni, da jih negujemo z občutkom in jim dodajamo materiale dokler ne dosežemo željenega učinka. Normalno je, da so vsaki lasje malo drugačni in zato najboljše rezultate dosežemo, ko začnemo natančneje opazovati kako se lasje spreminjajo ko jih obdelujemo.

Vse izdelke smo zapakirali v PROMOCIJSKI AFTER SUMMER PAKET, ki smo mu brezplačno dodali LITERAM TORBICO. Svojega naročite TUKAJ .

DODATEN NASVET! Vsi izdelki delujejo učinkovitejše, če predhodno uporabite šampon iz LITERAM LINIJE. Vse šampone najdete na linku TUKAJ .

Za vsa vprašanja smo dosegljivi tudi na številki 041 633 697 ali na info@literam.net

Klaudija Piskar, trihologinja, farmacevtka, frizerka, lastnica blagovne znamke LITERAM

Dogovorite se za brezplačen posvet