Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
DUO PAKET ZA MOŠKE/ ZELO MASTNI LASJE
Loading...

DUO PAKET ZA MOŠKE/ ZELO MASTNI LASJE

pH 5,5
Količina: 150 ml, 100 ml

Odlična kombinacija izdelkov za moške, ki se srečujejo z izredno mastnim lasiščem.

58,00 

LITE VITAL SHAMPOO FOAM

Soap-based Shampoo
Ingredients: Aqua, Propane-Butane, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Propylene Glycol, Ammonia, Sodium linseedate, Peg-40 Hydrogenated Castrol Oil, Sodium cocoate, Butyl ester of PVM/MA Copolymer, Sodium Sunflowerate, Sodium hydroxide, Perfume, Ceteareth-25, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, D-Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol

LITE KERATIPS REPAIR

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone,
Benzalkonium Chloride, Coumarin,Citral,Limonene, Linalool, Geraniol, Eugenol

Opis

Odlična izdelka za moške lase, ki se srečujejo z zelo mastnim lasiščem.

LITE VITAL SHAMPOO FOAM – ZA TANKE LASE, MASTNO IN OBČUTLJIVO LASIŠČE

Edinstveno formuliran šampon v peni, ki je namenjen občutljivemu in prekomerno mastnemu lasišču. Narejen je na osnovi mila, zato blagodejno vpliva na lasišče. Poživljajoče in krepilno vpliva tudi na rast las.

LITE KERATIPS REPAIR – ZAPOLNI NAJBOLJ ZAHTEVNE POŠKODBE NA LASEH, tanjše in krajše lase učinkovito učvrsti po celi dolžini

Obogaten je z visoko koncentriranim keratinom, ki nemudoma zapolni zahtevne poškodbe na laseh. Po naravi mehkejše, tanjše in krajše lase učinkovito učvrsti po celi dolžini. Lasje zrastejo do večje dolžine, pričeska je polnejša in obstojnejša.

PRIPOROČENA UPORABA:

Lase sperete. Dozo šampona v peni 1x nanesete na lasišče in vtirate ter masirate, nato s prsti šampon prenesete na dolžino las. Pustite delovati 10 minut in sperete. Po umivanju las, na še vlažne lase oziroma konice, nanesemo manjšo količino tega proizvoda in ga včešemo. Če so lasje zelo tanki ga lahko nanašamo za okrepitev cele lasne strukture po celi dolžini. Včešemo in lase poljubno oblikujemo oziroma posušimo.

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET