piskar@literam.net    +386 41 633 697
 
HITRA DOSTAVA
VARNO SPLETNO PLAČILO
BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 50 €

PAKET IZDELKOV ZA IZSUŠENE LASE IN SUHO LASIŠČE

87,50

Opis

Če so vaši lasje in lasišče izsušeni je to popoln paket izdelkov LITERAM za odpravo težav. Lite Herbal šampon bo lasem povrnil gladkost, mehkobo in sijaj. Rebuilder Lite Keracare  bo lase napolnil in jim omogočil lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Lite Keratin spray bo lasem povrnil vlago, da bodo ohranili svojo zdravo obliko.

Uporabniki tega paketa pripovedujejo, da rezultate in ugodne spremembe opazijo že po prvem umivanju.

Podroben opis izdelkov:

LITE HERBAL SHAMPOO

Za suhe, zelo suhe prekomerno grobo obdelane lase. Z negovalnimi učinkovinami dodatno nahrani in neguje tudi preveč poškodovane in izsušene lase ter jih naredi gladke, bolj mehke in sijoče.

LITE KERATIN SPRAY

Proizvod je formuliran za vse tiste, ki se srečujete s težavami prekomernega zapletanja las, lasje se vam lomijo in vsakodnevno izsušujejo, zato v pričeski “poštrlijo”. Ker se LITE KERATIN SPRAY lahko nanaša tudi na suhe lase, vsakodnevno povrne lasem vlago, da ohranijo svojo zdravo obliko, gladkost in sijaj.

LITE KERACARE

Rebuilder Lite Keracare lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati LITE KERACARE zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno. Naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre. Tanke lase napolni, jim daje čvrstost in volumen, debele lase pa zgladi in jim podari mehkobo in sijaj. Za doseganje želenih učinkov ga je treba uporabljati po vsakem umivanju.

 

PRIPOROČENA UPORABA:

Lite Herbal šampon: ta šampon je zelo negovalen in hranilen za lase in za lasišče. Pomirja lasišče in ga neguje. Ker zapira luske las, so lasje po uporabi bolj mehki in gladki zato po uporabi LTERAM šamponov ni potrebno uporabljati balzamov.

Lase sperete z vodo, jih ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete direktno na lasišče in tudi na dolžino las. Premasirate tako, da z blazinicami prstov podrgnete po lasišču. Po dolžini lase šampon rahlo razporedite in ne vtirate pregrobo. Pustite delovati najmanj 7 minut. Lahko tudi 15 minut, če vam čas dopušča. Lase sperete, jih ožamete in ovijete v brisačo, ki bo posrkala odvečno vodo.

Lite keracare: ta proizvod je zelo koncentriran z derivati keratina in zato zelo dobro dopolni porozne dele las. Po uporabi so lasje gladki, čvrsti, prožni in močnejši. Je idealen za zaščito las v ekstremnih pogojih (sonce, morje, klor, mraz, veter, …) Uporablja se po umivanju, na mokrih laseh, namesto balzama. Ne deluje, kot balzam, ampak kot rebuilder.

Uporablja se ga lahko na več načinov:

  1. Po umivanju ga nanesete na mokre lase, tako, da glavo nagnete naprej, da lasje prosto padajo, ga z rokami razporedite po dolžini las in ga včešete tako, da razčešete lase z glavnikom ali z ‘ no tangle’ krtačo. Po tem oblikujete lase po želji.
  2. Če so lasje trdi, suhi, štrenasti, kodrasti izdelek po umivanju z rokami nanesete na mokre lase, nagnete glavo naprej in proizvod včešete tako, da razčešete lase z glavnikom ali z »no tangle krtačo« in ga dodatno razredčite z vodo tako, da se sprehodite s tušem čez lase. Ampak proizvoda pri tem ne sperete popolnoma. Nato oblikujete lase po želji.
  3. Zaščita las v ekstremnih pogojih npr. na morju: pri zadnjem umivanju las, večer ali dan preden greste na plažo oziroma bazen, izdelek nanesete v zelo veliki količini po dolžini las, ga dobro včešete v lase in jih posušite. Na morju ali bazenu, ko pridete iz vode, pa lase nato dobro sperite s sladko vodo in nanesite proizvod ter ga včešite v lase. To bi moralo zadostovati do večera, ko si lase operete s Herbal šamponom in po njem nanesete Keracare za zaščito v kolikor naslednji dan zopet načrtujete kopanje oziroma sončenje.
  4. Globinska nega las doma z Lite Keracare: po umivanju na celotno dolžino las nanesete Keracare v večji količini, kot sicer, ga zelo dobro včešete, zavijete v folijo ali uporabite plastično kapo za tuširanje. Pustite delovati čim dalj časa (lahko nekaj ur, pol dneva, čez noč, …) malo sperete in oblikujete frizuro po želji.

Lite keratin spray:

Uporabljamo ga lahko vsak dan za osvežitev že posušenih las. Glavo nagnemo naprej,  3x do 4x poškropimo po dolžini las, razčešemo in po želji oblikujemo pričesko s fenom in krtačo.

Uporaba na mokrih laseh; ko včešemo Keracare, nato Lite keratin spray 3x do 4x poškropimo po laseh in razčešemo. Oblikujemo pričesko po želji.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se