piskar@literam.net    +386 41 633 697
 
HITRA DOSTAVA
VARNO SPLETNO PLAČILO
BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 50 €

Lite vital shampoo foam

150 ml

21,00

Za tanke lase in prekomerno mastno ter občutljivo lasišče. Narejen na osnovi mila, zato blagodejno vpliva na lasišče.
Sestavine
Kategorija:

Opis

Gre za šampon v peni za vse strukture las in za močno in prekomerno mastno ter občutljivo lasišče. Izdelan je na bazi mila, zaradi česar na lasišče in rast las vpliva poživljajoče in krepilno. Uničuje prekomerno razvite bakterije, ki se lahko pojavijo na lasišču. Če se ga pri uporabi na laseh pusti več minut, lahko pri tanjši strukturi las ustvari občutek večjega volumna.  Zelo dobro ga lahko kombiniramo z ostalimi šamponi in proizvodi, namenjenimi pospeševanju rasti las.

Zaradi edinstvene sestave lahko pri določenih lasiščih ustvari občutek premalo umitih las, v tem primeru ga uporabljajte za prvo ali drugo umivanje v kombinaciji s katerimkoli šamponom iz linije LITERAM CARE. Ko se vaše lasišče in lasje navadijo na nežnejšo sestavo šamponov, boste ta šampon lahko po vsej verjetnosti uporabljali samostojno, če bo struktura las to dopuščala. V primeru nejasnosti nas vprašajte za nasvet.

KAJ PRIDOBITE Z UPORABO ŠAMPONA?

  • Lasišče se ne masti tako močno, posledično si ni potrebno pogosto umivati las.
  • Razbremeni lasišče in pogoji za rast las se izboljšajo.
  • Poveča se volumen ter okrepi lase, da se lažje oblikujejo in je pričeska bolj obstojna.

Za kakšne lase in oblike pričesk uporabljamo LITE VITAL šampon?

  • ZA TANKE KRAJŠE LASE- poveča volumen in okrepi rast las (kombinacija šampona z VITAL ali OIL CONTROL šamponom)
  • ZA MOŠKE – okrepi rast las, samostojna uporaba
  • ZA MOČNE LASE (BOLJ MASTNA STRUKTURA LAS) – ko so lasje pri lasišču hitro mastni, konice pa so izsušene. Pomirjevalno deluje na žleze lojnice (kombinacija VITAL ali HERBAL šampona)
  • Izredno primeren tudi za lasišča z manj lasmi, za najnežnejša lasišča, ker je v obliki pene in se ne razlije po lasišču ter zato ne draži oči.

NAVODILA PRI UPORABI LITE ŠAMPONOV

Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Pustite delovati (najmanj 3 minute) in sperete. Lase ožamete in popivnate z brisačo.

Obvezen nakup: LITE KERACARE

Da zaščitimo naše lase, jih naredimo lepše na izgled in lažje oblikovanje po umivanju z LITE šamponom, LITERAM terapevti svetujemo uporabo LITE KERACARE.

Več o LITE KERACARE

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se