Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM ANTIAGE WELLNESS NEGA – DARILNI BON
Loading...

LITERAM ANTIAGE WELLNESS NEGA – DARILNI BON

Misliti, da se vidno stara samo koža in da samo ta potrebuje ANTI-AGE je napaka. ANTI-AGE potrebujejo tudi lasje in zdaj lahko to revolucionarno nego podarite tudi najdražjim ali obdarite sebe! LITERAM ANTI-AGE WELLNESS NEGA POŽIVI IN OBNOVI povrhnjico LAS in jo priporočamo vsem, ki niso zadovoljni s svojimi lasmi. Pa naj si gre za izsušene lase, prepletajoče lase, mastne lase ali lase »brez življenja« in potrebnega leska.

66,00 

Opis

Misliti, da se vidno stara samo koža in da samo koža potrebuje ANTI-AGE nego, je napaka. ANTI-AGE tretmaje potrebujejo tudi lasje, saj se starajo kot vsak drugi del našega telesa. Ampak zdaj je tukaj revolucionarna anti-age nega LITERAM, ki jo lahko podarite tudi najdražjim ali obdarite sebe!

LITERAM ANTI-AGE WELLNESS NEGA POŽIVI IN OBNOVI povrhnjico LAS in jo priporočamo vsem, ki niso zadovoljni s svojimi lasmi. Pa naj si gre za izsušene lase, prepletajoče lase, mastne lase ali lase »brez življenja« in potrebnega leska.

Kaj ponuja darilni bon za Literam Anti-Age nego las?

1. S tem darilnim bonom lahko obdarovanci izkusijo našo najboljšo anti-aging nego las, ki bo pomagala zmanjšati znake staranja las ( tudi poškodovani lasje), izboljšati njihovo strukturo in jih narediti bolj zdrave in sijoče. Naši izkušeni frizerji bodo uporabili vrhunske izdelke in tehnike, da bodo lasem povrnili mladostni sijaj.

2. Vsakemu obdarovancu bomo ponudili individualno prilagojeno nego las glede na njihove posebne potrebe in želje. Skupaj z našimi LITERAM strokovnjaki bodo lahko oblikovali načrt nege, ki bo najbolje ustrezal njihovim ciljem za izboljšanje videza las.

3. Nega v našem salonu Piskar Literam Institute Domžale bo tudi priložnost za popolno sprostitev. Obdarovanci bodo lahko uživali v mirnem in prijetnem okolju, kjer bodo pozabili na vsakodnevne skrbi in se prepustili razvajanju svojih las. Tudi ob dobri knjigi, skrbno pripravljeni kavici in domačih piškotkih.

4. Darilni bon za Literam Anti-Age nego las bo obdarovancem podaril trajne koristi za njihove lase. Pomagal bo ohraniti mladosten sijaj las, izboljšati njihovo strukturo in jih narediti bolj zdrave in sijoče.

Kako naročiti darilni bon?

Po prejetem naročilu darilnega bona bomo vsebino darilnega bona skrbno izpisali in darilni bon poslali na vaš naslov ali naslov obdarjenca.

Vaši najbližji si zaslužijo imeti čudovite in zdrave lase, in to darilo jim bo omogočilo ravno to.

OPOMBA: Nega se izvaja v Salon Piskar Literam Institute Domžale, Miševa ulica 1, Domžale.