Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM DUO ZA RAST LAS – MASTNO LASIŠČE + IZSUŠENA DOLŽINA TER KONICA ( osnovni paket )
Loading...

LITERAM DUO ZA RAST LAS – MASTNO LASIŠČE + IZSUŠENA DOLŽINA TER KONICA ( osnovni paket )

Količina: 150ml, 200ml

Izdelka sta namenjena vsem, ki bi želeli pospešiti rast las, pri predpostavki, da je vaše lasišče mastno, dolžina in konica las pa normalni ali izsušeni. Izdelka sta formulirana tako, da dobro odstranita maščobo iz lasišča ter poskrbita za dobro delovanje lasnega mešička in rast las.

59,00 

LITE VITAL ŠAMPON – Soap-based Shampoo

Ingredients: Aqua, Propane-Butane, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Propylene Glycol, Ammonia, Sodium linseedate, Peg-40 Hydrogenated Castrol Oil, Sodium cocoate, Butyl ester of PVM/MA Copolymer, Sodium Sunflowerate, Sodium hydroxide, Perfume, Ceteareth-25, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, D-Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol

LITE KERACARE REBUILDER

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

Opis

DUO LITERAM Lite Vital Shampoo foam + Rebuilder Lite Keracare sta še posebej zasnovana za vse, ki si želite pospešiti rast las in doseči boljši volumen las.

Lite Vital Shampoo foam je edinstveno formuliran šampon v peni, ki je namenjen mastnemu lasišču. Narejen je na osnovi mila, zato blagodejno vpliva na lasišče ter poživljajoče in krepilno vpliva na rast las.

Rebuilder Lite Keracare bo zaščitil celotno strukturo las vse do konic in v laseh vzdrževal vlažnost. Je popoln nadomestek balzamov in mask za lase in bo na vaše lase deloval kot REBUILDER. Z derivati hidroliziranega keratina bo obnovil poškodbe na laseh ter omogočil lažje razčesavanje las. Ker izdelek ne vsebuje maščob, las ne bo obtežil in zmastil, ampak bo las napolnil in ohranjal vlago. ZAKAJ JE POMEMBNO, DA NEGOVALNI IZDELEK NE VSEBUJE MAŠČOB? Zato, ker se maščobe ovijejo okoli las ter las mehčajo dokler luske ne popustijo in lasje ostanejo brez svojega imunskega sistema. Posledica uporabe takšnih proizvodov so na dolgi rok grobi lasje, ki se pričnejo cepiti in lomiti.

KAKO UPORABITI PROIZVODE ZA NAJBOLJŠI REZULTAT?

  1. Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča.  Šampon v peni nanesete v dlan in nato direktno na lasišče. To naredite tako, da privzdignete lase od lasišča. S krožnimi masažnimi gibi ga vmasirate v lasišče in ga nato prenesete po dolžini las.Šampon pustite delovati vsaj 10 minut in sperete. Lite Vital shampoo foam je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa, zato, da sestavine v izdelku vstopijo v lase in pričnejo s postopkom “obnavljanja las” ter čiščenja las.
  2. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo. Po umivanju las na celotno dolžino nanesete izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpirate ampak ga dobro včešete v lase, jih posušite oziroma oblikujete v pričesko.

 

Untitled design 10Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET