Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM QUATRO ZA SUHE LASE ( mastno lasišče + suh las)
Loading...

LITERAM QUATRO ZA SUHE LASE ( mastno lasišče + suh las)

Količina: 200ml, 200ml, 200ml, 150ml

Izdelki v paketu so posebej formulirani in v paket izbrani za vse tiste, ki se imate suhe lase po dolžini ter mastno lasišče. 

117,50 

Opis

Izdelki v tem QUATRO paketu so izbrani za vse, ki imate po dolžini suhe lase, vaše lasišče pa je mastno. 

Lite Oil Control je namenjen normalnim do mastnim lasem in bo uravnal izločanje maščobe.
Ohranjal bo normalno mastno lasišče. Rezultati bodo vidni že po nekaj uporabah.

Lite Herbal Shampoo bo po dolžini las popravil poškodbe s pomočjo keratina in povrnil lasem vlago.

Rebuilder Lite Keracare bo zaščitil celotno strukturo las vse do konic in v laseh vzdrževal vlažnost. Je popoln nadomestek balzamov in mask za lase in bo na vaše lase deloval kot REBUILDER. Z derivati keratina bo obnovil poškodbe na laseh ter omogočil lažje razčesavanje las.

Lite Styling – exstra strong foam smo v paket dodali za popoln styling in končni izgled pričeske, saj so vaši lasje suhi in neubogljivi. Kljub uporabi pene bodo lasje ostali čisti. Lahko jo uporabljate tudi kot suhi šampon.

KAKO UPORABITI PROIZVODE ZA NAJBOLJŠI REZULTAT?

  • Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča.
  • Šampon Lite Oil Control nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate v lasišče.
  • Nato po dolžini las nanesete drugi šampon iz paketa, Lite Herbal Shampoo. S prsti šampon prenesete po dolžini las vse do konic. Paziti je potrebno, da ne prepletete las.
  • Oba šampona pustite delovati vsaj 5 minut in sperete. Šampone iz linije LITERAM je namreč potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 10 minut), zato, da sestavine v izdelku vstopijo v lase in pričnejo s postopkom “obnavljanja las” ter čiščenja las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.
  • Lase nato ožamete in popivnate z brisačo. Po umivanju las na celotno dolžino nanesete izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpirate ampak ga le še dobro včešete v lase.
  • Po nanosu rebuilderja na lasišče, že pri samem korenu nanesete še Lite Stayling extra strong peno in jo razčešete s pomočjo glavnika ali krtače tudi po dolžini las. Pena bo vašim lasem omogočila styling in volumen. Nato lase posušite oziroma oblikujete v poljubno pričesko.

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET