Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
Lite strong styling gel spray
Loading...

Lite strong styling gel spray

Količina: 200 ml

Posebna formulacija tega tekočega utrjevalca omogoča utrjevanje mokrih las. Proizvod je primeren za vse strukture. Uporablja se za utrjevanje mokrih las pred oblikovanjem, utrjevanje suhih las po oblikovanju ali kot gel za lase pri zaključevanju krajših moških pričesk.

23,00 

Alcohol, Butly Ester of PVM / MA Copolymer, Aminomethyl Propanol, Propylene Glycol, Perfume, Ceteareth 25, Quaternium-80, D-Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol, Coumarin

Opis

Posebna formulacija tega tekočega utrjevalca omogoča utrjevanje mokrih las. Proizvod je primeren za vse strukture. Uporablja se za utrjevanje mokrih las pred oblikovanjem, utrjevanje suhih las po oblikovanju ali kot gel za lase pri zaključevanju krajših moških pričesk. Pri končnem oblikovanju se ga nanaša tudi za umiritev statičnih ali štrlečih las, v tem primeru ga nanesemo na dlani in z njimi zgladimo pričesko, pri tem še vedno ohranimo naraven videz gibanja las. Lase je mogoče po uporabi razčesati in ponovno oblikovati, ne da bi pri tem poškodovali njihovo strukturo. Proizvod zlahka očistimo z las z uporabo nežnih šamponov LITE CARE. Z naneseno količino spreja na lase vedno lahko še dodatno vplivamo na večjo ali manjšo čvrstost in obstojnost pričeske.

STE VEDELI?

Ste vedeli, da bodo lasje postali težji, če boste statične lase umirjali z materiali, ki vsebujejo maščobo? S tem boste sicer odpravili frleče lase, boste pa hkrati izgubili volumen in obstojnost pričeske. Drug način odpravljanja frlečih las je z nežnimi proizvodi za styling, med katere sodi LITE STRONG STYLING GEL SPRAY. Na ta način boste umirili statiko, ohranili lahkost in volumen las ter obstojnost pričeske.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET