Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITE STYLING – extra strong pena – izredno podaljša obstojnost pričesk
Loading...

LITE STYLING – extra strong pena – izredno podaljša obstojnost pričesk

Količina: 150 ml

Inovativna formula izredno podaljša obstojnost pričesk vseh tipov las tudi najbolj mastnih, težkih las, katerih pričeska običajno ne obstoji niti en dan, pri čemer lasje vseeno ostanejo čisti.

32,00 

Aqua, Propane-Butane, PVM/MA Copolymer, Ceteareth-25, Quaternium-80, Parfum, Ammonia,  Benzalkonium Chloride, Citral, Linalool, d-Limonene, Citral, Geraniol, Eugenol

Opis

PRIPOROČAMO JO VSEM, KI IMAJO:

  • TANKE IN DEBELE LASE, KATERIH PRIČESKE NISO OBSTOJNE,
  • SUHE IN MASTNE LASE, KATERIH PRIČESKE SO TEŽJE OBSTOJNE IN SE LASJE HITRO ZMASTIJO. 

Inovativna formula močno podaljša obstojnost pričesk pri vseh tipih las, tudi najdebelejših, mastnih ali težkih, ko pričeska običajno ne obstoji nit en dan. Pena je učinkovita za oblikovanje in nudi močno obstojnost tudi moški frizuri s kodri. Edinstvena prednost proizvoda je tudi v njeni uporabnosti kot čistilna pena – suhi šampon. Pri uporabi kot suhi šampon jo nanesemo ob korenu na suhe lase, kjer so le-ti mastni, vmasiramo, malo prečešemo in predel, kamor smo nanesli peno, posušimo s fenom. Lasje bodo izgledali čisti, pričeska bo pridobila volumen. Potrebna količina in število nanosov sta odvisna od tega, koliko so vaši lasje pri korenu mastni.

 

UPORABA

  • Uporabljamo različno količino pene in nanašamo na različno mokre/vlažne lase. Lase nato dobro prečešemo in pazimo, da se lasje ne posušijo preden jih oblikujemo. Če se to zgodi, še enkrat znova nekoliko navlažimo lase in nanesemo peno.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET