Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM QUATRO – TANKI IN POŠKODOVANI LASJE TER SUHO LASIŠČE ( TERAPEVTSKI PAKET )
Loading...

LITERAM QUATRO – TANKI IN POŠKODOVANI LASJE TER SUHO LASIŠČE ( TERAPEVTSKI PAKET )

Količina: 200ml, 200ml, 150 ml, 100 ml

Paket izdelkov bo očitna sprememba za vaše lase. Na lasišču se bo vzpostavilo normalno stanje,  ki mu bo sledil prijeten občutek “nosljivosti”, tanki lasje pa bodo vidno oživeli zahvaljujoč izdelku Lite Keracare Rebuilder, ki med drugim lase napolni, zato boste dobili občutek, kot, da jih imate več. Seveda je tukaj še regenerativni izdelek, ki bo saniral poškodobe na laseh in celotna pojavnost vaših las in pričeske bo dosegla novo poglavje.

136,00 

LITE HERBAL SHAMPOO

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Perfume, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene, Coumarin

LITE KERACARE REBUILDER

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

LITE KERATIN FOAM

Aqua, Butane-Propane, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn
Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Cocoamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Trideceth-10, Perfume, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol

LITE KERATIPS REPAIR

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone,
Benzalkonium Chloride, Coumarin,Citral,Limonene, Linalool, Geraniol, Eugenol

Opis

Paket izdelkov iz naše linije LITE je namenjen suhemu lasišču in tankim lasem, ki so tudi poškodovani. Paket poleg dveh osnovnih izdelkov ponuja tudi terapevtsko peno Lite Keratin Foam, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen. Je idealna za nanos pri glavi, kjer močno okrepi las. V paket je dodan tudi izdelek Lite Keratips, ki je obogaten z visoko koncentriranim keratinom, ki nemudoma zapolni zahtevne poškodbe na laseh. Predvsem konicah. Paket izdelkov bo očitna sprememba za vaše lase. Na lasišču se bo vzpostavilo normalno stanje,  ki mu bo sledil prijeten občutek “nosljivosti”, tanki lasje pa bodo vidno oživeli zahvaljujoč izdelku Lite Keracare Rebuilder, ki med drugim lase napolni, zato boste dobili občutek, kot, da jih imate več. Seveda je tukaj še regenerativni izdelek, ki bo saniral poškodobe na laseh in celotna pojavnost vaših las in pričeske bo dosegla novo poglavje.

Lite Herbal Shampoo je tisti šampon, ki bo na vaših laseh s pomočjo keratina regeneriral poškodbe, ki so nastale na površini las ( kutikule). Šampon vsebuje dodatke sivke lavendule in ekstrakt rožmarina ter tako vzpostavlja ravnovesje na lasišču in krepi rast las že pri korenu. Ne vsebuje agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.

Rebuilder Lite Keracare bo zaščitil celotno strukturo las vse do konic in v laseh vzdrževal vlažnost. Je popoln nadomestek balzamov in mask za lase in bo na vaše lase deloval kot REBUILDER. Z derivati keratina bo regeneriral poškodbe na laseh ter omogočil lažje razčesavanje las.

Lite Keratin Foam Edinstvena terapevtska pena, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen. Je idealna za nanos pri glavi, kjer močno okrepi las. Primerna je za krepitev, volumen in zaščito las. 

Lite Keratips repair Izdelek zapolni najbolj zahtevne poškodbe in lasem podaljša življenjsko dobo.

KAKO UPORABITI PROIZVODE ZA NAJBOLJŠI REZULTAT?

  1. Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno iz stekleničke) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate v lasišče.  Nato s prsti šampon prenesete na dolžino las vse do konic. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Šampon pustite delovati vsaj 5 minut in sperete. Lite Herbal šampon je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 15 minut), zato, da sestavine v izdelku vstopijo v lase in pričnejo s postopkom “obnavljanja las” ter čiščenja las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.
  2. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo. Na celotno dolžino nanesete izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpirate ampak ga dobro včešete v lase.
  3. Pred sušenjem in oblikovanjem pričeske na lasišče, takoj pri korenu nanesite Lite Keratin Foam in peno dobro vmasirajte v lasišče.
  4. Pred sušenjem in oblikovanjem pričeske za konec na še vlažne lase oziroma konice las, nanesete manjše količine proizvoda Lite Keratips repair in ga včešete v lase. Če so lasje zelo poškodovani ga lahko nanesete po celi dolžini las.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET

Untitled design 9