Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Zvezdana Mlakar in Klaudija Piskar združujeta moči!

Zvezdana Mlakar in Klaudija Piskar združujeta moči!

Skupen uspeh, poslanstvo, iskreno žensko energijo in to v čemur sta najboljši, sta tokrat zapakirali v ekskluzivna praznična darila.

Skupno geslo darilnih paketov, ki sta jih zasnovali in jih lahko podarite svojim najbližjim, se glasi SPREMEMBA. Saj v življenje obdarjenke s takšnim darilom zagotovo prinašate spremembo. Spremembo na bolje. Spremembo na laseh bodo obdarjene začutile z uporabo kateregakoli paketa iz ponudbe in to že po prvi uporabi. Tista sprememba, ki jo prinaša branje knjige iz darilnih paketov, pa je še neznanka, kar je pri darilih najboljše. A, če gre zaupati Zvezdani Mlakar, gre za pogovore, ki spreminjajo življenje. Vsaj njej in njenim gledalcem oboževane televizijske oddaje so ga zagotovo.

Sodelovanje ženskih energij in preplet znanja se je pričelo veliko pred nastankom teh darilnih paketkov. Ko je lastnica blagovne znamke LITERAM Klaudija Piskar, zdaj tudi trihologinja, pričela “pot LITERAM-a” v Sloveniji, je povabila k sodelovanju prav Zvezdano. Verjela je, da ji lahko pomaga na poti do zdravih, močnih in dolgih las. Zvezdana je hkrati s pomisleki, kot tudi z vero, pristala na LITERAM in sodelovanje ter dejansko “dobila” lepe, goste, zdrave in močne lase. Zato je njuna skupna pot dandanes tudi zgodba o skupnem uspehu, ki se kaže v darilnih pakiranjih, ki jih bodo deležne obdarjenke.

Za svoje najdražje: mamo, babico, teto, prijateljico, sestro, sodelavko; lahko izbirate med različnimi paketi za nego las. Paket KRALJICA in paket HOLLYWOOD za vse obdarjenke v sebi nosita globinsko nego oziroma terapijo za obnovo las skupaj s knjigo. Paketa ZVEZDA in GLAMY pa vsak zase ponujata izbor izdelkov linije LITERAM LITE CARE-LINE, ki so zasnovani tako, da lasem povrnejo naravne gradnike in tisto, kar so izgubili. Lase obnavljajo tam, kjer je to potrebno.

Pakete za svoje najdražje naročite TUKAJ, kjer lahko preverite vsebino ter namen paketa.

Naj bo december iskren, čaroben in poln objemov ter dobrih želja.

LITERAM TEAM

Dogovorite se za brezplačen posvet